Om Speider-sport

Sportsbutikken Speider-sport AS er eid av Norges speiderforbund og alt overskudd fra nettbutikken går til mer speiding i Norge.

Ring oss gjerne på 67 22 33 35

Vårt kundesenter har åpent mandag til fredag klokken 09–15.00. Vårt lager har åpent etter avtale. E-post: info@speidersport.no. Vi behandler mottatte henvendelser fortløpende innenfor normal arbeidstid (hverdager klokken 09–15.00), og henvendelser besvares vanligvis samme dag. Ta gjerne kontakt på Facebook.

Adresse

Speider-sport AS
Rosenborgveien 15
1630 Gamle Fredrikstad

Organisasjonsnummer: 998 530 962 MVA

Ansatte

Speider-sport har lager på Øra utenfor Fredrikstad. I tillegg arbeider vi med markedsføring og design fra kontor på Rælingen og i Oslo.

Svein Otto Aure
daglig leder
67 22 33 37
so@speidersport.no

Iver Gjendem
markedssjef
476 57 101
iver@speidersport.no

Bente Christensen
designer
924 16 015
bente@speidersport.no  

Team Speider-sport

Team Speider-sport er våre ambassadører og utstyrstestere.

Rebecca Snekkenes har aldri tapt en konkurranse, er kursnerd og elsker turmat. Alle helger skal inneholde minst en natt i en skog eller på et fjell, og aller helst i hengekøye under åpen himmel. Hun er lege, troppsleder i Rælingen, ledertrener og samboer med Lars.

Lars Arne Frostvoll  opp på fjellet for å få oversikt. Men til daglig driver han og surrer rundt i lavlandet og bruker fritiden sin på å utforske Oslomarkas mange perler sammen med Rebecca. Han er et rivjern på kjøkkenet og disker lett opp med helt ville retter. Også er han en overlegen turbarista. Han har vokst opp som lederbarn i Bergstaden Røros, og dro på sin første utenlandske speiderleir som rykende fersk baby. Han er samboer med Rebecca, studerer til elektroingeniør i Oslo og er speiderleder i Rælingen.

Styret

Speider-sport er et aksjeselskap og ledes av et styre utpekt av Speiderstyret i Norges speiderforbund. Styret i Speider-sport består av Peik Næsje (styreleder), Morten Nygård, Hans Eide, Rebecca Snekkenes og Ane Nørstebø Laache.

Vår egen butikk i 107 år

Det har skjedd en del siden Norsk Speidergutt-Forbunds Depot i 1914 åpnet salg av speidereffekter fra et vareskap hver onsdag aften i Munkedamsveien. Vareskapet ble omdannet til aksjeselskapet Speiderdepotet A/S, med én mann på lønningslisten. Etter krigen ble aktiviteten gjenopptatt og andelslaget Speider Sport A/L ble stiftet i 1945. Fra 2000 drev eksterne aktører butikken på vegne av Speider‑sport. I 2012 tok vi tilbake driften og endret selskapsform fra andelslag til aksjeselskap. Speider-sport AS drives i dag kun som nettbutikk med lager i Fredrikstad. Vi eies av Norges speiderforbund og alt overskudd går til mer speiding i Norge. I jubileumsåret 2014 ga Speidermuseet ut et hefte med historien til Speider-sport fra 1914 og frem til 2014. Heftet Speider-sport fra 1914 og frem til i dag kan kjøpes hos Speider-sport.

Strategi

Våre verdier:

  • Synlighet – speidermerkede produkter som syns.
  • Tilgjengelighet – enkel handel for medlemmer og andre.
  • Ansvarlighet – miljøperspektiv i produksjon og utvikling.
  • Lønnsomhet – riktig pris til medlemmer og langsiktig avkastning til speiderarbeidet i Norge.

Vårt formål:

  • Speider-Sport AS er Norges speiderforbunds autoriserte forhandler av speiderartikler.
  • Vi har som ambisjon å gjøre speiding mer synlig, mer tilgjengelig og mer lønnsom. Vi formidler produkter testet og anerkjent av erfarne speidere – og er opptatt av å være på lag med naturen.

Våre satsningsområder:

  • Speiderens offisielle drakt, merker og bøker.
  • Profilprodukter som skaper synlighet.
  • Produkter til krets/korps og landsleir.
  • Speiding kler meg-kolleksjonen.

I tillegg kommer mange flotte og unike produkter som speidere og grupper trenger.

11.11.2020