Om Speider-sport

Sportsbutikken Speider-sport AS er eid av Norges speiderforbund og alt overskudd fra nettbutikken går til mer speiding i Norge.

Ring oss gjerne på 67 22 33 35

Vårt kundesenter har åpent mandag til fredag klokken 09–15.00. Vårt lager har åpent etter avtale. E-post: info@speidersport.no. Vi behandler mottatte henvendelser fortløpende innenfor normal arbeidstid (hverdager klokken 09–15.00), og henvendelser besvares vanligvis samme dag. Ta gjerne kontakt på Facebook.

Adresse

Speider-sport AS
Rosenborgveien 15
1630 Gamle Fredrikstad

Organisasjonsnummer: 998 530 962 MVA

Ansatte

Speider-sport har lager på Øra utenfor Fredrikstad. I tillegg arbeider vi med markedsføring og design fra kontoret i Oslo.

Fredrik Mørch-Johnsen
daglig leder (Fredrikstad)
67 22 33 32
fredrik@speidersport.no

Svein Otto Aure
økonomiansvarlig (Fredrikstad)
67 22 33 37
so@speidersport.no

Iver Gjendem
markedssjef (Oslo)
iver@speidersport.no

Bente Christensen
designer (Oslo)
bente@speidersport.no  

Styret

Speider-sport er et aksjeselskap og ledes av et styre utpekt av Speiderstyret i Norges speiderforbund. Styret i Speider-sport består av Peik Næsje (styreleder), Morten Nygård, Hans Eide, Rebecca Snekkenes og Ane Nørstebø Laache.

Vår egen butikk i 110 år

Det har skjedd en del siden Norsk Speidergutt-Forbunds Depot i 1914 åpnet salg av speidereffekter fra et vareskap hver onsdag aften i Munkedamsveien. Vareskapet ble omdannet til aksjeselskapet Speiderdepotet A/S, med én mann på lønningslisten. Etter krigen ble aktiviteten gjenopptatt og andelslaget Speider Sport A/L ble stiftet i 1945. Fra 2000 drev eksterne aktører butikken på vegne av Speider-sport. I 2012 tok vi tilbake driften og endret selskapsform fra andelslag til aksjeselskap. Speider-sport AS drives i dag kun som nettbutikk med lager i Fredrikstad. Vi eies av Norges speiderforbund og alt overskudd går til mer speiding i Norge. I jubileumsåret 2014 ga Speidermuseet ut et hefte med historien til Speider-sport fra 1914 og frem til 2014. Heftet Speider-sport fra 1914 og frem til i dag kan kjøpes hos Speider-sport.

Strategi

Våre verdier:

  • Synlighet – speidermerkede produkter som syns.
  • Tilgjengelighet – enkel handel for medlemmer og andre.
  • Ansvarlighet – miljøperspektiv i produksjon og utvikling.
  • Lønnsomhet – riktig pris til medlemmer og langsiktig avkastning til speiderarbeidet i Norge.

Vårt formål:

  • Speider-Sport AS er Norges speiderforbunds autoriserte forhandler av speiderartikler.
  • Vi har som ambisjon å gjøre speiding mer synlig, mer tilgjengelig og mer lønnsom. Vi formidler produkter testet og anerkjent av erfarne speidere – og er opptatt av å være på lag med naturen.

Våre satsningsområder:

  • Speiderens offisielle drakt, merker og bøker.
  • Profilprodukter som skaper synlighet.
  • Produkter til krets/korps og landsleir.
  • Speiding kler meg-kolleksjonen.

I tillegg kommer mange flotte og unike produkter som speidere og grupper trenger.

11.11.2020