Personvern

Speider-sport AS org.nr (998 530 962 MVA) er behandlingsansvarlig for dine persondata.

Vi er juridisk ansvarlig for disse nettbutikkene:

Vi arbeider for å ivareta ditt personvern og har derfor utarbeidet en erklæring for hvordan personopplysningene dine blir behandlet. Innholdet i erklæringen kan bli endret fortløpende, og endringer vil bli publisert her på vår nettside. I tilfelle vesentlige endringer vil vi be deg om et nytt samtykke ved innlogging til din profil eller når du besøker nettbutikken neste gang.

Nettbutikken gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett og få de levert hjem til deg eller hente selv ved lageret i Gamle Fredrikstad. Når du besøker og tar i bruk nettstedet vårt, eller lager deg en profil samt melder deg på nyhetsbrev, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Hvilke opplysninger innhenter vi?

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Speider-Sport AS innhenter flere personopplysninger i forbindelse med din brukerprofil

  • Navn
  • Mobilnummer
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • Kjøpsinformasjon

Dette er informasjon du oppgir til oss ved opprettelse av din brukerprofil i nettbutikken, som vi får tilgang til når du gjennomfører et kjøp og/eller identifiserer deg som kunde, og som vi får tilgang til via abonnement på nyhetsbrev. Vi behandler i tillegg atferdsdata som bruk av rabattkoder og annen statistikk basert på bruk av våre tjenester.

Når du benytter våre digitale løsninger, som nettstedet Speidersport.no, registreres din IP-adresse (som er en identifikasjon på din maskin), samt informasjon om din nettleser, operativsystem, omtrentlig lokasjon, samt hvilken nettside du kom fra. Vi benytter oss også av informasjonskapsler (cookies) som er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin eller mobil når du besøker en nettside, slik som en av våre nettbutikker. Vi bruker også pixler fra Facebook. På nettstedene våre logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for å bedre kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde bruker sesjonen din på våre nettsider, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker.

Speider-sport AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter. Speider-Sport AS forplikter seg til å overholde EUs generelle databeskyttelsesforskrift (EU) 2016/679 («GDPR») som trådte i kraft 25. mai 2018.

Hvorfor innhenter vi opplysninger og hva brukes opplysningene til?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen kan benyttes av Speider-sport AS til analyse og til å sende deg kampanjetilbud via mail og/eller mobil, eller annen kommunikasjon via digitale tjenester som Facebook/ Instagram. Du kan når som helst reservere deg mot å motta kommunikasjon og analyse via din brukerprofil og ved å endre på dine nettleserinnstillinger for å avvise informasjonskapsler.

Formålet med å behandle de personopplysninger vi registrerer om deg er i første rekke å sikre nødvendig grunnlag for å gi deg en best mulig brukeropplevelse i nettbutikken. 

Vi utarbeider også statistikk og analyserer data for å forstå markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produktene og tjenestene vi tilbyr. Så langt det er mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi kan knytte opplysningene spesifikt til deg.

Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre. Eksempler på misbruk kan være forsøk på å logge seg på andres kontoer, forsøk på svindler, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Vi benytter databehandlere

I utgangspunktet deler vi ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder for tekniske samarbeidspartnere som Nets, Vipps eller Klarna for gjennomføring av transaksjoner i nettbutikken eller Bring for å kunne levere pakken til deg. Ved betaling med kort lagrer vi ikke kortinformasjon da vi benytter Nets og Klarna for håndtering av kortbetaling.

Vi kan la underleverandører (samarbeidspartnere) stå for den tekniske delen av databehandlingen.

Speider-sport AS bruker følgende partnere:

  • Multicase - systemleverandør for nettbutikk og logistikk
  • Iver.no - serverhost
  • ITX - kundeservicetjenester
  • Tripletex - regnskap
  • Klarna - betalingssystem
  • Nets - kortbetaling (VIPPS, VISA og Mastercard)
  • Mailchimp - nyhetsbrev
  • Google mail - e posttjenester
  • Facebook
  • Instagram
  • Domeneshop.no - domene og epost hosting

Ved utlevering av persondata til tredjeparter (databehandlere) vil disse etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre med mindre dette er ønskelig fra kunden sin side.

Hvor kan du henvende deg for å få vite hva som er registrert?

Du kan logge deg inn med egen bruker på Speidersport.no for å se og endre opplysningene som ligger inne om deg. Du kan også kontakte oss via e-post til info@speidersport.no dersom du har noen spørsmål eller ønsker fullt innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. For at vi skal kunne endre opplysninger om deg godtar du at vi har tilgang til dette. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS, nyhetsbrev eller tilbud) eller slette din profil fullstendig. Utmelding/sletting av din profil fra nyhetsbrev kan gjøres ved å sende en e-post til info@speidersport.no.

Hvor lenge lagres dine opplysninger?

Dine opplysninger lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester (som eller så lenge som det foreskrives i loven. Så lenge din profil på speidersport.no består, vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil alle personopplysninger om deg slettes innen få minutter.

Kontaktinformasjon

Speider-sport AS
Speidersport.no
Rosenborgveien 15
1630 Gamle Fredrikstad

info@speidersport.no
67 22 33 35

08.03.2021