Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 335 Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 335

Aclima Lightwool Relaxed Beanie 335

Lue

Varenr.: 123075

Aclima Lightwool Relaxed Beanie er en tynn og lett lue med løsere fasong enn LightWool Beanie fra Aclima. Luen har dobbelt lag med LightWool-stoff og er sydd med flate sømmer for å unngå gnaging. LightWool er en serie med myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

FargeproduktAclima 335 Zinfandel
Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 328
Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 335
Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 123
Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 232
399,-
299,-Tilbud
-+
2 på lager.
13 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Aclima Lightwool Relaxed Beanie:
Materiale: 100 % merinoull / Superfin sommerull i 17,5 mikron (140 g/m²)

Beskrivelse

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Lightwool

0

Aclima Lightwool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100 % merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 328
25%

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35244