Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 335 Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 335

Aclima Lightwool Beanie 335

Tynn lue

Varenr.: 123070
Aclima Lightwool Beanie er en tynn lue i merinoull som varmer godt.
FargeproduktAclima 335 Zinfandel
Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 333
Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 335
Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 025
Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 123
Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 232
299,-
224,-Tilbud
-+
4 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Aclima Lightwool Beanie:
Materiale: 100 % merinoull / Superfin sommerull i 17,5 mikron (140 g/m²)
Vekt: 19 gram
Farge
  • Lilla
  • Rød
Beskrivelse

 

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Lightwool

0

Aclima Lightwool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100 % merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 328
25%

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35239