Hals Aclima Lightwool Headover 335 Hals Aclima Lightwool Headover 335 Hals Aclima Lightwool Headover 335

Aclima Lightwool Headover 335

Hals

Varenr.: 123074
Aclima LightWool Headover er et allsidig ullplagg, det kan man bruke som skjerf, pannebånd, balaklava eller lue. Spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager.
FargeproduktAclima 335 Zinfandel
Hals Aclima Lightwool Headover 025
Hals Aclima Lightwool Headover 328
Hals Aclima Lightwool Headover 330
Hals Aclima Lightwool Headover 333
Hals Aclima Lightwool Headover 335
Hals Aclima Lightwool Headover 123
Hals Aclima Lightwool Headover 232
Hals Aclima Lightwool Headover 234
299,-
224,-Tilbud
-+
4 på lager.
15 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Aclima LightWool Headover:
Materiale: 100 % merinoull / Superfin sommerull i 17,5 mikron (140 g/m²)

Farge
  • Lilla
  • Rød
Beskrivelse

 

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Lightwool

0

Aclima Lightwool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100 % merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Tynn lue Aclima Lightwool Beanie 328
25%

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35243