Lue M Aclima Lars Monsen Beanie M 352 Lue M Aclima Lars Monsen Beanie M 352 Lue M Aclima Lars Monsen Beanie M 352 Lue M Aclima Lars Monsen Beanie M 352 Lue M Aclima Lars Monsen Beanie M 352

Aclima Lars Monsen Beanie M 352

Lue M

Varenr.: 124196
Aclima Lars Monsen Femunden Beanie er et elastisk lue i 100 % merinoull med ettersittende passform som egner seg godt under hjelm. Sydd med flate flatlock-sømmer for å unngå at det gnager. Mønster er inspirert av Femunden som er området der Lars Monsen holder til.
Størrelseprodukt
M
L
499,-
-+
1 på lager.
12 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Aclima Lars Monsen Femunden Beanie:
Materiale: 100 % merinoull / Fin helårsull i 20,5 mikron (200 g/m²)
Vekt: 50 gram
Farge
  • Grå
  • Mønster
Beskrivelse

 

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Lars Monsens Anárjohka

0

Aclima Anárjohka er en serie ullundertøy i merinoull, for ekte friluftsfolk. Lars Monsen har sammen med Aclima utviklet en kolleksjon som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest. Plaggene har detaljer som brystlommer med oppheng for kompass, gps eller annet turutstyr. Aclima har sydd på utvendige hemper slik at du lettere kan henge opp og tørke klærne når du er på tur. I tillegg er det gode og romslige varmelommer og områder med ribbestrikk for god passform. Aclima har brukt Warmwool – et av Aclimas mest testede materialer som er mykt mot kroppen, transporterer svette og isolerer godt. Jakkene og buksene er laget i WoolShell som tåler ekstra tøffe værforhold og røff bruk. Alt Lars Monsen har lært, har han lært på den harde måten. Resultatet ser du i detaljene. God tur!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36367