Lue Aclima Lightwool 140 Relaxed Beanie 362 Lue Aclima Lightwool 140 Relaxed Beanie 362

Aclima Lightwool 140 Relaxed Beanie 362

Lue

Varenr.: 127107
Aclima Lightwool 140 Relaxed Beanie er en tynn og lett lue med løsere fasong enn LightWool Beanie fra Aclima. Luen har dobbelt lag med LightWool-stoff og er sydd med flate sømmer for å unngå gnaging. LightWool er en serie med myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.
429,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
8 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Aclima Lightwool 140 Relaxed Beanie:
Materiale: 100 % merinoull / Superfin sommerull i 17,5 mikron (140 g/m²)
Vekt: 20 gram

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Ull holder på varmen selv om den blir våt.
  • Ull tørker raskt.
  • All ull fra Aclima er sporbar tilbake til gårdene de kjøper ulla fra.
  • Ull er naturlig resistent mot bakterier og det hindrer at lukt setter seg i plagget.

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Lightwool

0

Aclima Lightwool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100 % merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39292