Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 362 Lue Aclima Lightwool Relaxed Beanie 362

Aclima Lightwool Relaxed Beanie 362

Lue

Varenr.: 127107

Aclima Lightwool Relaxed Beanie er en tynn og lett lue med løsere fasong enn LightWool Beanie fra Aclima. Luen har dobbelt lag med LightWool-stoff og er sydd med flate sømmer for å unngå gnaging. LightWool er en serie med myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

399,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Aclima Lightwool Relaxed Beanie:
Materiale: 100 % merinoull / Superfin sommerull i 17,5 mikron (140 g/m²)

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Ull absorberer svette og vanndamp, og isolerer godt selv om det er vått.
  • Ull er 100 % fornybart, og et de mest bærekraftige materialene vi har.

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Lightwool

0

Aclima Lightwool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100 % merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39292