Balaclava til barn 1–3 år Aclima Warmwool Balaclava Kid S 377

Aclima Warmwool Balaclava Kid S 377

Balaclava til barn 1–3 år

Varenr.: 129455
Aclima Warmwool Balaclava Children er hals og lue i ett, til barn og junior. Den er laget i myk merinoull som ikke klør. Den har god passform og sitter perfekt under hjelm. En balaclava sikrer at kald luft ikke skal komme ned i nakken og halsåpningen på yttertøyet, den er enklere å bruke enn lue og skjerf for små, aktive kropper. Warmwool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100 % merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. Warmwool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Størrelseprodukt
299,-
-+
3 på lager.
10 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Aclima Warmwool Balaclava Kid:
Materiale: 100 % merinoull / Fin helårsull i 20,5 mikron (200 g/m²)

Farge
Rød
Beskrivelse
  • Ull holder på varmen selv om den blir våt.
  • Ull tørker raskt.
  • All ullen fra Aclima er sporbar tilbake til gårdene de kjøper ulla fra.
  • Ull er naturlig resistent mot bakterier og det hindrer at lukt setter seg i plagget.

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har de vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Aclima holder til på Krøderen i Buskerud like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling, og for å teste produktene både sommer som vinter. Tre generasjoner med erfaringen og kunnskapen er uvurderlig i deres jobb med å holde folk tørre og varme.

Om Aclima Warmwool

Aclima Warmwool er Aclimas mest populære serie. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC)-behandlet merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Holder godt på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41647