Tursko til dame 38 Alfa Piggen APS GTX W 38 1100 Tursko til dame 38 Alfa Piggen APS GTX W 38 1100 Tursko til dame 38 Alfa Piggen APS GTX W 38 1100

Alfa Piggen APS GTX W 38 1100

Tursko til dame 38

Varenr.: 128118

Alfa Piggen A/P/S GTX er et par meget lette og slitesterke tursko med suverent sålegrep og god demping, egnet for all type uteaktivitet. Med elastisk materiale og BOA-snøring kan du justere passformen med mikropresisjon. Piggen har en kombinasjonen av det vedlikeholdsfrie og slitesterke yttermaterialet AlfaAir og Gore-Tex-membran, som sørger for vanntetthet og pusteevne. For ekstra beskyttelse og lengre levetid har skoen forsterking på utsatte punkter. EVA-mellomsåle har høy støtabsorbsjon og sørger for komfort og god demping. Samtidig benyttes Vibram Grip Trail-yttersåle for god torsjonsstivhet, høy friksjon og svært godt grep under aktivitet, også på vått underlag. Snøresystemet BOA forenkler individuell tilpasning på en effektiv måte. Dermed kan du raskt få på fottøyet og komme deg ut for en god turopplevelse. Vi ønsker deg god tur med Piggen på beina!

Skostørrelseprodukt
2 429,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Alfa Piggen A/P/S GTX W:
Vekt: 275 gram per sko (38)
Skafthøyde: 7,5 cm
Passform: Bred
Såle: Vibram Grip Trail
Farge
  • Grønn
  • Sort
Beskrivelse
  • Superlett og komfortabel tursko.
  • God støtdemping og suverent sålegrep.
  • Alfa Air-yttermateriale for enkelt vedlikehold.
  • BOA-snøresystem.
  • Allsidig tur- og hverdagssko.

Vanntett og pustende

Gore-Tex er den ultimate membran for vanntette, pustende og slitesterke sko. Samtidig som fukt utenfra blokkeres, slippes luft ut så svetten fordampes fra innsiden av skoene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i all slags vær. Det finnes fler varianter og Alfa velger alltid Gore-Tex-membran tilpasset bruksområdet.

Godt grep på alle underlag

Vibram Grip Trail er en spesialutviklet, slitesterk yttersåle. Den har lav vekt og består av en unik gummiblanding som gir høy friksjon og godt grep. Sålemønsteret har en «self adaptive lug»-konstruksjon, som gjør at knottene griper underlaget fra flere vinkler og sikrer et optimalt grep under aktivitet.

Rask, enkel og presis snøring

BOA Fit System sikrer en rask og uanstrengt presisjons tilpassning av skoene som kan justeres individuelt. System har høy slitestyrke og BOA livstidsgaranti på lisser og dials.

Testvinner: Terningkast seks av Tursøstrene

Alfa Piggen fikk terningkast seks av Tursøstrene juli 2023: «De har fantastisk godt feste. Testens absolutt beste, og den sitter utrolig godt på foten etter at du får vent deg til den.» Les hele testen på TV.no

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

EUR 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
mm 168 175 181 188 194 201 207 214 220 227 233 240 247 253 260 266 273 280 286 293 299 306 312 319 325

For enkelt å måle fotens lengde legger du et papir inntil veggen. Plasser så foten (barfot eller med en tynn sokk) på papiret med hælen inntil veggen. Det er viktig å stå oppreist når man måler. Sett en strek foran den lengste tåa, og mål med en linjal. Mål begge føttene; det er ikke uvanlig at den ene foten er større enn den andre. Rund opp til nærmeste hele tall for å finne din størrelse.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40309