Arbeidshansker L Asivik Work Glove 10

Asivik Work Glove 10

Arbeidshansker L

Varenr.: 321254
Asivik Work Glove er et par solide arbeidshansker til bruk i skogen, garasjen eller på verkstedet. Hanskene er laget av okseskinn og tåler det meste. Likevel er de såpass tynne at du kan få en viss følelse av hva fingrene holder på med. Som er kjekt når du setter opp telt eller spikker.
Størrelseprodukt
S
M
L
239,-
-+
17 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Work Glove:
Vekt: 100 gram per par
Materiale: Okseskinn

Farge
Gul
Beskrivelse

Vi anbefaler at du passer godt på hanskene og impregnerer de. Da forlenger du levetiden, smidigheten og de vannavvisende egenskapene i læret. Impregneringen smøres på med en pusseklut og gnis inn til læret er mettet. Slik forhindrer du at læret tørker ut.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

6759