25289

Bergans Lilletind Child Carrier

Bæremeis

Varenr.: 114612
Bergans Lilletind Child Carrier er en komfortabel, kompakt og praktisk bæremeis for dere som skal på tur i skog og mark eller til utlandet. Når den er nedpakket er den mer kompakt enn de fleste andre barnemeiser på markedet. Den innovative ryggen kan justeres i høyden slik at barnet hele tiden sitter i riktig posisjon, uavhengig av foreldrenes høyde. Mange lommer gir enkel tilgang til ting du trenger på turen. I tillegg er bæremeisen utstyrt med en avtakbar sol-/regnskjerm og andre praktiske detaljer som standard. Når du vil være sikker på at barnet ditt har det komfortabelt bak på ryggen din, er Lilletind det naturlige valget.
2 115,-
-+
3 på lager.
Bergans Lilletind Child Carrier:
Vekt: 3,4 kg
Personhøyde: 155–195 cm
Materiale: Nylon 420D Velocity
Beskrivelse
  • Fast støtteplate for stabilitet når meisen står på bakken - gjør det enkelt å sette i/ta barnet ut av bæremeisen.
  • Godt utstyrt med reflekser.
  • Avtakbar solskjerm/regnbeskyttelse.
  • Nettinglomme på yttersiden av sidestøtten.
  • Avtakbar lomme som festes under meisen.
  • Oppbevaringsrom med rikelig med lommer for småting.

For den som bærer

Justerbar rygglengde. Ryggen, skulderremmene og det polstrede, anatomiske hoftebeltet er belagt med mykt stretchmateriale. God polstring på skulderremmene og på det anatomisk formede hoftebeltet.

For barnet

Barnet sitter i samme høyde i forhold til bæreren uansett rygglengde. Justerbar 5-punkts sele for sikring av barnet. Setehøyde kan justeres etter hvert som barnet vokser. Justerbare stigbøyler for avlastning av barnets rygg. Festepunkt for leker, smokk etc. Polstret, avtakbar hvilepute i front.

25289