Hoftesekk med flaske Bergans Driv HipPack 1 liter 25334 Hoftesekk med flaske Bergans Driv HipPack 1 liter 25334 Hoftesekk med flaske Bergans Driv HipPack 1 liter 25334 Hoftesekk med flaske Bergans Driv HipPack 1 liter 25334 Hoftesekk med flaske Bergans Driv HipPack 1 liter 25334

Bergans Driv HipPack 1 liter 25334

Hoftesekk med flaske

Varenr.: 127197

Bergans Driv HipPack 1 er en hoftesekk som er laget for de daglige turene der alt du trenger å ta med er en flaske vann, nøkler og smarttelefonen. Med denne lille, smarte, og allsidige hoftesekken kan du droppe ryggsekken og ha ryggen fri. Rompetasken har ventilert ryggparti, leveres med en plastflaske på 0,5 liter, feste til hundebånd og formsydd lomme for smarttelefon. Få med deg det viktigste på en praktisk og komfortabel måte!

549,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Driv HipPack 1:
Volum: 1 liter
Vekt: 165 gram
Mål: 65 x 17 x 8 cm
Hoftebelte: 62–130 cm
Materiale: Nylon 210 D ripstop
Anbefalt pakkvekt: 900 gram

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering som gir en vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.
  • Hanskevennlig spenne i midten med elastiske nettholdere på begge sider som gir mange muligheter for størrelsesjustering.
  • Levres med BPA-fri flaske.
  • Elastisk stramming for flasker.
  • Feste til hundebånd.
  • Nøkkelkrok.
  • YKK-glidelåser.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39382