Hoftesekk Bergans Driv HipPack 3 liter 25416 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 3 liter 25416 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 3 liter 25416 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 3 liter 25416 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 3 liter 25416

Bergans Driv HipPack 3 liter 25416

Hoftesekk

Varenr.: 127198
Bergans Driv HipPack 3 er en hoftesekk som er laget for alle typer turer der alt du trenger å ta med er en flaske vann, nøkler, smarttelefon og kanskje en vindjakke. Med denne smarte, praktiske og allsidige hoftesekken får du enkelt med deg det viktigste på en komfortabel og effektiv måte. Rumpetasken har et mellomstort rom, ventilert ryggparti, fleksible hoftelommer beregnet for mobiltelefon, flaskeholder og feste for hundebånd. Ta med deg akkurat det du trenger og ikke mer!
599,-
-+
5 på lager.
18 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Driv HipPack 3:
Volum: 3 liter
Vekt: 190 gram
Mål: 75 x 19 x 9 cm
Hoftebelte: 70–130 cm
Materiale: Nylon 210 D ripstop
Anbefalt pakkvekt: 1100 gram

Farge
Rød
Beskrivelse
  • Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering som gir en vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.
  • Hoftelommer med glidelås på begge sider, den ene med nøkkelkrok. Mellomstort hovedrom.
  • Flaskeholder med elastisk stramming.
  • Feste til hundebånd.
  • Nøkkelkrok.
  • YKK-glidelåser.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39383