1430 1430

Bergans Mjølkedalstind Ins ¾ Pant 2XL

Varmebukse

Varenr.:740516
Bergans Mjølkedalstind Insulated ¾ Pants Unisex er et varmeforsterkningsplagg som tar minimalt med plass i sekken og som du alltid tar med deg på topptur. Svært lett, vattert bukse i PrimaLoft Silver Insulation Eco. Super som varmeforsterker over/under en skallbukse på kalde dager. Mjølkedalstind inngår i Bergans Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!
Størrelseprodukt
1 399,-
-+
1 på lager.
Beskrivelse
  • Unisex tilsvarer herrestørrelser. Er du ute etter damestørrelse bør du gå en størrelse ned.
  • Materialegenskaper: Vindtett og vannavvisende Pertex Microlight materiale. Vattert med varmeisolerende PrimaLoft Silver Insulation Eco. Lav vekt og lite pakkvolum. Produktet inneholder bluesign approved fabrics og vattering.
  • Ventilasjon: Ventilasjonsglidelås fra livet og ned med klaff og trykknapp.
  • Lommer: Integrert kompresjonslomme for å komprimere buksa når den ligger i sekken.
  • Ytterligere funksjoner: Elastisk linning bak og elastisk snorstramming i front.

Bergans Mjølkedalstind Insulated ¾ Pants Unisex:

  • Vekt: 330 gram (L)
  • Materiale: Pertex Microlight i 100 % polyamid av nylon. / Vattering i PrimaLoft Silver Insulation Eco av 100 % polyester hvorav 70 % er resirkulert.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
1430