7243 7243 7243 7243

BioLite PortableGrill

Grillelement til BioLite-brenner

Varenr.:186337
BioLite PortableGrill gir deg enda større glede av din BioLite CampStove brenner. Denne kompakte og funksjonelle grillplaten gir deg muligheter for å steke pølser, hamburger og annet godt men du er på tur.
799,-
-+
1 på lager.
Beskrivelse
  • Brukes sammen med BioLite CampStove og CampStove 2.

BioLite PortableGrill:

  • Vekt: 850 gram
  • Grillareal: 355 cm2
  • Tre forskellige varmesoner i grillplaten.
  • Sammenpakket størrelse: 24 cm x 30,5 cm x 9 cm.

Grillelementet settes på oversiden av brenneren på andre siden av batteriet, mens beina utfoldes for ekstra støtte. Flammene fra brennern sprer seg ut i grillplaten og gir flott grillsmak på maten. Toppen av platen har et lokk, slik en kan etterfylle brenneren, slik en kan holde en jamn temperatur. Matfett vil dryppe av og renne tilbake til fyringskammeret. Når lokket er lukket, fordeler varmen seg enda bedre rundt grillristen.

Det følger også med et stort plastlokk, som beskytter grillen under transport og hindrer at den setter flekker på andre ting. Lokket kan også brukes som avlastningsplass.


BioLite lager strøm av ved! Amerikanske BioLite er mest kjent for sin patenterte termoelektriske teknologi som gjør matlaging med ved renere, tryggere og enklere enn moderne drivstoff, og samtidig gi nok strøm til å lade små enheter.

0

Valg av kokeapparat og annet smart turutstyr

Selv om bål er utmerket til matlaging, er det ikke alltid mulig eller særlig praktisk å fyre opp. Et kokeapparat er derfor et helt nødvendig turutstyr.
0

Slik vedlikeholder du Dutch Oven

Slik setter du inn gryta med olje aller første gang. Og slik vasker og vedlikeholder du din Dutch Oven.
7243