Grillelement til BioLite-brenner BioLite PortableGrill Grillelement til BioLite-brenner BioLite PortableGrill Grillelement til BioLite-brenner BioLite PortableGrill Grillelement til BioLite-brenner BioLite PortableGrill

BioLite PortableGrill

Grillelement til BioLite-brenner

Varenr.: 186337
BioLite PortableGrill gir deg enda større glede av din BioLite CampStove brenner. Denne kompakte og funksjonelle grillplaten gir deg muligheter for å steke pølser, hamburger og annet godt men du er på tur.
799,-
-+
0 på lager. Tilbake om 14 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

BioLite PortableGrill:
Vekt: 850 gram
Grillareal: 355 cm2
Tre forskellige varmesoner i grillplaten.
Sammenpakket størrelse: 24 cm x 30,5 cm x 9 cm.

Beskrivelse
  • Brukes sammen med BioLite CampStove og CampStove 2.

Grillelementet settes på oversiden av brenneren på andre siden av batteriet, mens beina utfoldes for ekstra støtte. Flammene fra brennern sprer seg ut i grillplaten og gir flott grillsmak på maten. Toppen av platen har et lokk, slik en kan etterfylle brenneren, slik en kan holde en jamn temperatur. Matfett vil dryppe av og renne tilbake til fyringskammeret. Når lokket er lukket, fordeler varmen seg enda bedre rundt grillristen.

Det følger også med et stort plastlokk, som beskytter grillen under transport og hindrer at den setter flekker på andre ting. Lokket kan også brukes som avlastningsplass.

BioLite lager strøm av ved! Amerikanske BioLite er mest kjent for sin patenterte termoelektriske teknologi som gjør matlaging med ved renere, tryggere og enklere enn moderne drivstoff, og samtidig gi nok strøm til å lade små enheter.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7243