Solcellepanel 5 W BioLite SolarPanel 5+ Solcellepanel 5 W BioLite SolarPanel 5+ Solcellepanel 5 W BioLite SolarPanel 5+ Solcellepanel 5 W BioLite SolarPanel 5+ Solcellepanel 5 W BioLite SolarPanel 5+

BioLite SolarPanel 5+

Solcellepanel 5 W

Varenr.: 900134
Biolite Solar Panel 5+ er en lettvektsløsning med et integrert batteri på 2200 mAh, 8 Wh som du kan ta med overalt! Støttebenet og indikatoren for optimalisering av solvinkelen gjør det enkelt å oppnå maksimal effekt. Benet og de fire hullene i hjørnet av solcellepanelet gjør det dessuten enkelt å feste det til en ryggsekk eller i prinsippet henge det på hva som helst.
1 099,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
BioLite SolarPanel 5+:
Mål: 257 x 208 x 24 mm
Vekt: 390 gram
Vanntett: IPX4
Batteri: 3200 mAh Li-on / 8 Wh
Solcelle: Monocrystalline
Inngang: Micro USB
Utgang: USB
Effekt: Opptil 5 W
Beskrivelse

BioLite lager strøm av ved! Amerikanske BioLite er mest kjent for sin patenterte termoelektriske teknologi som gjør matlaging med ved renere, tryggere og enklere enn moderne drivstoff, og samtidig gi nok strøm til å lade små enheter.

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19275