Teltlykt Biolite SunLight Teal Teltlykt Biolite SunLight Teal

Biolite SunLight Teal

Teltlykt

Varenr.: 900137

BioLite SunLight er en liten, personlig og bærbar solcellelampe. Meget enkelt konsept, solpanel på den ene siden og LED-lyspanel på den andre siden.

340,-
-+
2 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Biolite SunLight:
Mål: 85 x 86 x 23 mm
Vekt: 100 gram
Lysstyrke: 100 lumen
Farge
Blå
Beskrivelse

Med SunLight lader du opp lampen ved hjelp av solen og når batteriet er fullt, har du opptil 24 timers lys (på laveste lysstyrke). Det innebygde batteriet på 750 mAh med 2,8 Wh er din garanti for dette. Maksimal lysstyrke er 100 lumen, og lampen kan skifte mellom hvitt lys og et fullt fargespekter. På den måten oppnår du den rette stemningen på leirplassen. Ved hjelp av et 360 graders Kick-stativ kan du enten optimalisere vinkelen mot solen (også ved hjelp av den innebygde solsøkeren). Eller du kan optimalisere belysningen på leirplassen for maksimal hyggefaktor.

Når du legger deg om kvelden, er det smart å slå av SunLight og snu den slik at solcellepanelet vender oppover. Da lader den mens du sover. Det tar ca. 5-7 timer å lade opp lampen ved hjelp av solen, og ca.- 1 time ved hjelp av Micro-USB kontakten.

BioLite lager strøm av ved! Amerikanske BioLite er mest kjent for sin patenterte termoelektriske teknologi som gjør matlaging med ved renere, tryggere og enklere enn moderne drivstoff, og samtidig gi nok strøm til å lade små enheter.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19289