Brille Bliz Active Drift 3 MattWhite Brille Bliz Active Drift 3 MattWhite Brille Bliz Active Drift 3 MattWhite Brille Bliz Active Drift 3 MattWhite Brille Bliz Active Drift 3 MattWhite

Bliz Active Drift 3 MattWhite

Brille

Varenr.: 116888
Bliz Active Drift er en brille somer tilpasset de fleste aktiviteter. Et utmerket valg for ulike typer sport, både til daglig bruk og til mer krevende situasjoner. Drift er designet for å passe ulike ansiktsformer. Dette er en modell som gir mer beskyttelse fordi den dekker store områder rundt øynene. Linsene tilbyr 100 % UV-beskyttelse og har en høy optisk kvalitet. Drift er det perfekte valget om du behøver et par solbriller som både ser bra ut og som gir god beskyttelse på alle dine kommende eventyr.
699,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Bliz Active Drift 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 14 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 29 gram
Mål: Bredde 133 mm
Farge
Hvit
Beskrivelse

En løpetur på morgenen, et par kilometer på terrengsykkelen eller en tur ned skibakken. Drift passer til alle mulige utflukter, store eller små. Stilfullt design som er kompatible med ulike ansiktsformer. Solbrillene dekker store deler rundt øynene, noe om betyr at de er komfortable å ha på og i tillegg gir deg optimal beskyttelse. Drift er tilgjengelig i flere ulike flotte farger, alle med den komforten du får av friksjonsgummifôret neseputene og på stengene.

Linseinformasjon

Linsene er av høy optisk kvalitet. De er laget av X-PC for å sørge for beskyttelse på aller beste nivå samt klart syn under alle værforhold. Linsene er 100 % UV-beskyttet.

Materiale

Drift er laget av materialet Grilamid TR90 som er et høyteknisk materiale som er meget lettvektig og har god fleksibilitet. Takket være dette materialet er Drift like komfortable både i varmt og kaldt klima.

Tilpasningsmuligheter

Drift er laget for å passe de aller fleste ansiktsformer og er designet for optimal beskyttelse mot lys og vind. De sitter ekstra godt grunnet friksjonsgummifôret som er på neseputene og på innsiden av stengene.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

28680