Brille Bliz Active Hybrid 3 ShinyWhite

Bliz Active Hybrid 3 ShinyWhite

Brille

Varenr.: 116893
Bliz Active Hybrid er en brille som er perfekt for sykling og andre krevende sporter utendørs. Den har en høyere ramme som beskytter mot vind og tilbyr topp ytelse. Du får en perfekt kombinasjon av stil, komfort og versatilitet. Hybrid er utstyrt med en type linse med høy optisk kvalitet for å sikre et sylskarpt syn. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrastlinse, slik at du alltid er beredt uansett værforhold. Ofte brukt i konkurranser på profesjonelt nivå.
999,-
-+
10 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Bliz Active Hybrid 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 13 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 30 gram
Mål: Bredde 135 mm
Farge
Hvit
Beskrivelse

Hybrid er resultatet av mange års forbedring og finjustering. Etter lansering ble Hybrid raskt en favoritt blant syklister og høyt elsket av både amatører og eliteutøvere. Den høye rammen gir god beskyttelse mot vind slik at du kan yte på høyeste nivå. Naturligvis er det ikke bare når du sykler at Hybrid kan hjelpe deg å se mer klart, det er en meget fleksibel modell som passer like bra til andre typer sport.  Testet, bevist og utviklet – hybrid er et opplagt valg for de som verdsetter kvalitet på sitt utstyr.

Linseinformasjon

Hybrid er utstyrt med en såkalt Hydro Lens Technology, en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrast-linse. Linsene har full UV-beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper.

Materiale

Hybrid er laget av materialet Grilamid TR90 noe som gjør at den er svært lettvektig. De veier så lite som 30 gram. Grilamid TR90 har fordelen av å være komfortable både i varme og kalde forhold.

Tilpasningsmuligheter

Ikke alle ansiktsfasonger er like. Derfor er Hybrid designet med justerbare neseputer og justerbare stenger. Dermed er det ingen problem å finne den perfekte passformen. Bytt linse etter behov, Hybrid kommer med to ekstra linser – en klar linse og en kontrastlinse slik at du er beredt uansett værforhold.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

28685