Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack Brille Bliz Active Hero 3 MattBlack

Bliz Active Hero 3 MattBlack

Brille

Varenr.: 121269

Bliz Active Hero er et par briller som både har førsteklasses utseende og komfort, i tillegg til å gi deg klart syn under ulike værforhold. Dette er også en allsidig modell, som passer til mange ulike sportsgrener. Enten om det blir full fart på en terrengsykkel, et rolig løp eller bare en avslappende dag på stranden. Med Hydro Lens Technology har du alltid klar og skarp sikt i all slags vær. Brillene har også en justerbar ramme og nesedel for høyest mulig komfort.

899,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Bliz Active Hero 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 11 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 29 gram
Mål: Bredde 134 mm
Farge
Sort
Beskrivelse

Brillene blir med deg overalt. Hero er et par briller som passer til alt. De er tøffe nok til å passe til hvilken som helst sport, og stilige nok til å ha på hodet hele dagen. Hydro Lens Technology betyr at du alltid har god sikt, uansett vær.

Optiske egenskaper

Hero er utstyrt med Hydro Lens Technology som er et objektiv i X-PC med en høy optisk kvalitet for klart og skarpt syn under alle typer værforhold. Linsen har selvfølgelig en utmerket UV-beskyttelse, minimale brytningsfeil, ripebeskyttelse og effektive vannavvisende egenskaper.

Materiale

Hero er laget av Grilamid TR90, et materiale som tilbyr uslåelig fleksibilitet og lett vekt. Det er også et perfekt materiale for både høye og lave temperaturer.

Justeringsalternativer

Hero sørger for at du alltid ser stilig ut, er beskyttet mot været og klar for hva som helst. Du kan både justere tuppen av rammen og nesestykket, for en optimal passform. Kule briller med høy komfort - som er behagelige hele dagen!

En unik egenskap er at du kan bruke en optisk adapter som gjør at du kan tilpasse solbrillene lik styrken du har på dine briller (kjøpes separat).

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33436