Gavepakke Bo Weevil Toiletry Kit Gavepakke Bo Weevil Toiletry Kit

Bo Weevil Toiletry Kit

Gavepakke

Varenr.: 125562

Bo Weevil Toiletry Kit er et sett med norskprodusert såpestykke og gjestehåndkle levert i praktisk toalettmappe i økologisk bomull. Såpen er gunstig for tørr og sensitiv hud. Flott gave!

351,-
-+
4 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Bo Weevil Toiletry Bag:
Mål: 17 x 9 x 7 cm
Materiale: 100 % økologisk bomull (340 g/m²) / YKK-glidelås

Bo Weevil Guest Towel:
Mål: 30 x 50 cm
Materiale: 100 % økologisk bomull (450 g/m²)

Lykkesmia Havmild:
Vekt: 80 gram
Ingredienser: Økologisk olivenolje, økologisk kokosolje, økologisk mandelolje, økologisk bivoks, økologisk sheasmør, økologisk alaria esculenta (butare), kaolinleire, rørsukker og aktivt kull.

Beskrivelse

Toalettmappe

Bo Weevil Toiletry Bag er en rektangulær toalettmappe i økologisk bomull som er laget av ekstra kraftig lerretsstoff. Bomullen er sertifisert økologisk av GOTS, en anerkjent global standard for sertifisering av økologiske tekstiler. GOTS sørger også for at produsenten har innarbeidet sosiale kriterier og sikkerhet for arbeiderne i kravene.

Gjestehåndkle

Bo Weevil Guest Towel er et mykt, gjestehåndkle i økologisk bomull. Bomullen er sertifisert økologisk av GOTS, en anerkjent global standard for sertifisering av økologiske tekstiler. GOTS sørger også for at produsenten har innarbeidet sosiale kriterier og sikkerhet for arbeiderne i kravene.

Såpe

Lykkesmia Havmild er en håndlaget såpe av høykvalitet. Såpen er skånsom og næringsrik, og sparer miljøet for mye emballasje, kunstige tilsetningstoffer og utslipp. Bra for planeten, bra for deg. Såpen lages lokalt på øya Værlandet i Askvoll kommune i Vestland fylke. Såpen er gunstig for tørr og sensitiv hud. «Havmild er bildet av Værlandet i såpeform», som Lise fra Lykkesmia skriver. Den nydelige grønne fargen kommer fra egenhøstet butare som er tørket og tilsatt i såpen. Butare er rik på proteiner, fettstoffer og antioksidanter, og såpen etterlater huden ren og myk.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37736