Skisko 37 Crispi Stetind GTX BC 37 993 Skisko 37 Crispi Stetind GTX BC 37 993 Skisko 37 Crispi Stetind GTX BC 37 993 Skisko 37 Crispi Stetind GTX BC 37 993

Crispi Stetind GTX BC 37 993

Skisko 37

Varenr.: 901063

Crispi Stetind GTX BC er en kraftig fjellskistøvel med Gore-Tex. Støvlene har god støtte og komfort for lange skiturer. Passer med bindingssystem for Rottefella NNN BC. Stetinds overdel er laget i vannavstøtende fullnarvet Amphibious-lær, og de har Gore-Tex Performance Comfort-membran som holder deg tørr på beina uansett værforhold. Skiskoen er utstyrt med A.B.S.-system som gir meget god ankelstøtte og komfort gjennom en lang dag på ski. Støvlene har heldekkende gummikalosjering for økt beskyttelse og slitestyrke. Skaftet på støvelen er halvhøyt for økt stabilitet, og er polstret med board lasting og en støtabsorberende mellomsåle. Kommer også med en svært behagelig Air Mesh Evo-innersåle.

Skostørrelseprodukt
3 959,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
8 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Crispi Stetind GTX BC:
Vekt: 860 gram (42)

Beskrivelse

Om New Nordic Norm – Back Country (NNN BC)

NNN BC-bindingen er godt egnet på fjellski (og turskøyter) for bruk i ulendt terreng og i varierende snøforhold. Bindingen er en kraftigere versjon av både NNN-bindingen og SNS-bindingen til langrenn, men er dessverre ikke kompatible.

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

20262