Kuldekrem med solfaktor 30 Dermatone Mini Tin Z-Cote 30 Kuldekrem med solfaktor 30 Dermatone Mini Tin Z-Cote 30 Kuldekrem med solfaktor 30 Dermatone Mini Tin Z-Cote 30

Dermatone Mini Tin Z-Cote 30

Kuldekrem med solfaktor 30

Varenr.: 901545
Dermatone Z-Cote er en kuldekrem for ekstrem beskyttelse av sensitiv hud og beskytter mot UVB og UVA stråling. Beskyttelseskremen inneholder sinkoksyd, som regnes blant eksperter som den mest effektive beskyttelsen mot kreftfremkallende UVA-stråler, og har i århundrer vært brukt til å beskyttelse og lindring av huden. Kuldekremen forhindrer frostskader og er 100 % vannfri. Etter omfattende testing og utprøving, ble dette produktet valgt til å være standardutrustning for Navy Seals. Kremen forblir på huden hele dagen og er optimal for både vinter og vannsport. Solfaktor 30.
89,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Dermatone Mini Tin Z-Cote:
Volum: 14 gram
Beskrivelse
  • Kremen forblir på huden hele dagen.
  • Optimal for vinter og vannsport.
  • Z-Cote er et registrert varemerke for BASF.
  • Solfaktor 30.
  • 100 % vannfri.

Siden 1981 har Dermatone vært regnet som det beste alternativet for dem som skal ferdes ute i alle slags forhold. Lang virketid, vannbestandig, svettebestandig og den beste beskyttelsen for elementene.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

20729