3093

Devold Daily Medium Socks 41–46 Black

Sokkepakke

Varenr.: 637480
Devold Daily Medium Sock 3 pk. er en pakke med tre par myke og lette hverdagssokker som har en komfortabel strikk i leggen og en og forsterket tå og hæl som gir økt slitestyrke.
FargeproduktDevold 950 Black
Sokkepakke Devold Daily Medium Socks 36–40 Anemone
Sokkepakke Devold Daily Medium Socks 41–46 Indigo M
Sokkepakke Devold Daily Medium Socks 41–46 Black
Skostørrelseprodukt
211,-
-+
2 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Beskrivelse

Devold Daily Medium Sock 3 pk.:

  • Materiale: 50 % merinoull, 26 % akryl, 22 % polyester og 2 % elastan

Full av optimisme kom den nyutdannede industrimannen Ole Andreas Devold hjem til den værharde vestnorske kystlinjen i Ålesund fra Tyskland i 1853. Devold hadde med seg topp moderne mekanisk strikkeutstyr og håpet å selge produktene sine — strikket ullundertøy, votter til fiskerne, og den tradisjonelle norske rødlua. Men å vinne terreng blant de lokale kjøpmennene var lettere sagt enn gjort. Devold reiste derfor til Bergen hvor han solgte varene sine via den veletablerte grossereren Sundt, som igjen solgte ullproduktene tilbake til de lokale kjøpmennene i Ålesund. Herfra tok det ikke lang tid før Devold ble kjent som et kvalitetsmerke.

I halvannet århundre har Devold vært stolte eiere av egen fabrikk. For et par år siden bestemte Devold seg for å kjøpe, eie og drive en helt ny og toppmoderne fabrikk, spesielt tilpasset Devolds produkter og kvalitetsull. Fabrikkens ligger i Panevezyz i Litauen i Europa, selv om mange lignende arbeidsoppgaver forsvinner til Asia.

Se flere fra kategorien:

3093