25171

ENO Hammock DoubleNest Kit

Hengekøyepakke

Varenr.: 114528
ENO DoubleNest er en hengekøye i nylon med romslig XL-bredde og fin vekt på 560 gram. Leveres med karabinkroker i aluminium og fastsydd kompresjonspose. Pakkeprisen inkluderer myggnett og båndoppheng.
1 478,-
-+
6 på lager.

ENO Hammock DoubleNest:
Mål: 284 x 188 cm / Pakket Ø 11 x 13,5 cm
Vekt: 560 gram
Belastning: 181 kg
Materiale: Nylon 70 D
 

ENO Hammock Guardian Bug Net:
Mål: Pakket 140 x 114 x 140 mm
Vekt: 454 gram
Materiale: SkyWeave myggnett / 70D ripstop nylon
 

ENO Hammock Atlas Suspension System:
Mål: Pakket 140 x 80 x 55 mm
Vekt: 300 gram
Maksimal belastning: 181 kg
 

Beskrivelse
  • Trippelsydde sømmer.
  • Enkel montering.
  • Myk og deilig.
  • Tørker fort.

I pakken:

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

Sommeren 1999 ble Eagles Nest Outfitters startet som ett resultat av en stor drøm, hardt arbeid og en trang for eventyr og reiser. ENO begynte som en liten bedrift i Florida med en stor plan om å reise langs med den nordamerikanska østkysten i en slarkete minibuss for å selge hengekøyer på festivaler og samlinger langs veien… I begynnelsen var hjem der bilen parkerte for natten, og livet var å spre glede og engasjement om hengekøyer langs veien.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Slik syr du underdyne til hengekøye

GJØR DET SELV: Se hvordan Ronja og Iver forvandler en utbrukt sovepose til en supersmart underdyne til hengekøye. På kun en halvtime!
0

Slik velger du hengekøye

Sover du i trærne, får du utsikt, stjernehimmel og soloppgang.

Se mer fra kategorien:

25171