Robuste fotposer 43–45 Exped Bivy Booty L OliveGrey

Exped Bivy Booty L OliveGrey

Robuste fotposer 43–45

Varenr.: 119220
Exped Bivy Booty er et par robuste fotposer av 3-lags skall med VentAir-membran og tapede sømmer, som tåler en vannsøyle på hele 10.000 mm. Overtrekkssskoen har en kraftig gummisåle med god friksjon og ekstra høyde. Enkel å ta på, selv med votter på!
Skostørrelseprodukt
973,-
-+
8 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Exped Bivy Booty:
Vekt: 240 gram (M)
Materiale: Hovedmateriale av 2,5 lags VentAir / Innside av Ripstop nylon 15 D (bluesign) / Antisklisåle av resirkulert TPU 420 D
Vannsøyle: 10.000 mm

Farge
Grønn
Beskrivelse

 

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

31384