Voksimpregnering i pose Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram Voksimpregnering i pose Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram

Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram

Voksimpregnering i pose

Varenr.: 124561
Fjällräven Greenland Wax Bag er en miljøvennlig voksimpregnering for klær laget av G-1000, levert i en praktisk oppbevaringspose. Voksen er laget av av parafin og bivoks og gir en vannavstøtende og slitesterk overflate. Trykk med instruksjoner på innsiden av posen. Posen gir vannavvisende oppbevaring av voksklossen ute på tur, sånn at du når som helst kan forsterke funksjonaliteten i G-1000-plaggene dine. Voksposen blir produsert av restestoff etter produksjon av andre G-1000 produkter. Derfor vil det variere hvilken farge du får på din bestilling.
329,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Greenland Wax Bag:
Vekt: 90 gram
Materiale: Voks av parafin og bivoks / Pose i G-1000 Original av 65 % polyester og 35 % bomull

Beskrivelse
  • Greenland Wax levert i en G-1000 pose med lukking i vokset bomull-snøre.
  • Perfekt lagring av voks i felten.
  • Instruksjoner for voksing trykket på klaffen inne i posen.
  • Forskjellige farger.

Voksen er laget av parafin og bivoks. Fjällräven Greenland Wax brukes i alle Fjällrävens G-1000-produkter (unntatt i G-1000 SC). Voksen vil over tid bli slitt og produktet ville delvis miste noe av sin funksjonalitet. Vi anbefaler derfor at du vokser produktet ditt regelmessig.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36732