Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230 Jakke til dame S Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W S 230

Jakke til dame S

Varenr.: 130608
Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket er en svært funksjonell trelags skalljakke i elastisk Eco-Shell. Minimalistisk design med fast hette, lett tilgjengelig brystlommer og ventilasjonsåpninger i sidene.
Størrelseprodukt
S
4 995,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket Woman:
Vekt: 470 gram (S)
Materiale: Trelags Eco-Shell Stretch i 100 % resirkulert polyester
Vannsøyle: 30.000 mm / Ventilasjon 26000 g/m²/24h

Farge
Brun
Beskrivelse
 • Vind- og vannavstøtende trelagsjakke for bruk året rundt under forandrende værforhold.
 • Laget av slitesterkt, men lettvektig Eco-Shell (resirkulert polyester) med fluorkarbonfri impregnering.
 • Tettsittende, tre-veis justerbar hette med plass til hjelm.
 • Toveis, lett håndterbar Aquaguard frontglidelås med innvendig beskyttende klaff og trykknapp i falden.
 • Ventilasjonsåpninger med glidelås i sidene.

Smidig, teknisk jakke for krevende eventyr i skiftende værforhold året rundt. Laget i elastisk Eco-Shell for høy ytelse og lav miljøpåvirkning. Materialet er slitesterkt, samtidig som at det følger kroppens bevegelser på en naturlig måte og ventilerer ut fuktighet som utvikles på innsiden når du er i aktivitet. Et perfekt valg for fotturer og skiturer, der jakkens minimalistiske design letter fremdriften samtidig som at du har pålitelig beskyttelse selv mot skikkelig dårlig vær.

Snittet er omhyggelig gjennomarbeidet for å gi en perfekt passform og bevegelsesfrihet. Den velsittende hetten har plass til en hjelm og kan justeres for å gi god beskyttelse uten å begrense synsfeltet eller hindre hodets bevegelighet. Jakkeåpningen har en toveis vanntett glidelås med beskyttelsesklaff på innsiden, som er enkel å åpne for ventilasjon i begge ender.

De romslige brystlommene med skjult belg kan nås selv når du har på deg klatresele eller ryggsekk med hoftebelte, og de har innvendige lommer i elastisk netting som holder mobiltelefonen og andre småting på plass. Toveis glidelås i sidene slipper ut overflødig varme. Nederkanten kan justeres med en snor, og mansjettene med borrelås.

Eco-Shell er et vanntett, pustende og bærekraftig hardshell-stoff, som er behandlet med fluorkarbonfri impregnering. Eco-Shell er fremstilt av gjenvinnbar polyester (både gjenvunnet og ny), og alle utslipp fra produksjon og transport er klimakompenserte.

Om Fjällräven Eco-Shell Original

Eco-Shell Original er et trelags skallmaterial som byr på allround beskyttelse når du er utendørs, med sin perfekte kombinasjon av lav vekt, høy pusteevne og lette stretch. Og som med alle Fjällrävens Eco-Shell-plagg er det impregnert med en holdbar, PFC-fri impregnering (DWR).

 • Puster.
 • Lett.
 • Kan strekkes og er robust.

Den holdbare, PFC-frie, impregneringen Fjällräven bruker på den resirkulerte polyesteren i Eco-Shell for å holde deg tørr, må påføres på nytt oftere sammenlignet med impregneringer som inneholder PFC. Av hensyn til miljøet føler de at dette er en pris som er verdt å betale. Men ikke bli bekymret! Å re-impregnere er enkelt.

Om Fjällrävens resirkulert polyester

Hvorfor bruke ny polyester når du kan bruke resirkulert polyester? Fjällrävens resirkulerte polyester kommer fra PET-plastflasker, kasserte produkter og avklippede stoffrester. Ved å bruke stoffer som allerede er i bruk reduserer de bruken av råmaterialer, særlig de som kommer fra ikke fornybare ressurser. Dette har direkte effekt i form av redusert forurensing av luft, vann og jordsmonn.

Resirkulert polyester er sterkt; det holder på formen; det krymper ikke, krøller ikke, er slitesterkt, og tørker fort. Med andre ord så er det et topp materiale til utendørs bruk.

 • Sterkt, men mykt.
 • Krøller ikke.
 • Enkelt å vedlikeholde.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

DAME 2XS (32) XS (34) XS (36) S (38) M (40) M (42) L (44) XL (46) XL (48)
Bryst 76 80 84 88 92 96 100 104 108
Midje 60 64 68 72 76 80 84 88 92
Hofte 84 88 92 96 100 104 108 112 116
Skritt raw (regular/lang) 83/88 84/89 85/90 86/91 87/92 88/93 89/94 90/95 81/96
Skritt fixed (regular/lang) 74/79 75/80 76/81 77/82 78/83 79/84 80/85 81/86 82/87

Alle mål i centimeter.

Buksemodeller med lang benlengde er 5 cm lengre. Kort benlengde er 5 cm kortere.

Om Fjällräven Keb

0

Fjällräven Keb er en serie med tekniske friluftsklær som er blitt utviklet for krevende fotturer der bevegelsesfrihet er like viktig som holdbarhet og beskyttelse mot ulendt terreng. Passformen er omhyggelig planlagt ned til minste detalj, og sømmene er plassert med tanke på å redusere risikoen for hudirritasjoner.

0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

42824