Caps L/XL Fjällräven High Coast Wind Cap L/XL 555 Caps L/XL Fjällräven High Coast Wind Cap L/XL 555

Fjällräven High Coast Wind Cap L/XL 555

Caps L/XL

Varenr.: 131831
Fjällräven High Coast Wind Cap er en caps som er laget av vokset polyamid og økologisk bomull som beskytter mot vind og tørker fort. Lett å pakke sammen. Perfekt for sommerens turer til fots og hverdagen ellers. Justering bak med elastiske reimer sørger for god passform. Det er også en reflekterende logo foran. Innsydde maljer for ventilasjon holder deg sval, og på innsiden er det et svettebånd som transporterer fukt. Produsert uten fluorkarboner, laget for bruk gjennom et helt liv.
Størrelseprodukt
599,-
-+
8 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven High Coast Wind Cap:
Materiale: HC-Lite av 54 % polyamid og 46 % økologisk bomull
Vekt: 70 gram

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Lett lue laget av polyamid og økologisk bomull.
  • Vindbestandig og tørker fort. Lett å pakke sammen.
  • Elastisk justering bak.
  • Integrerte svettebånd og maljer for ventilasjon.
  • Reflekterende logo foran.

Om Fjällrävens økologiske bomull

Bomull er et utrolig allsidig materiale som har blitt brukt til å lage klær i tusenvis av år. Det er mykt og komfortabelt, og passer perfekt til t-skjorter for fritidsaktiviteter.

Hos Fjällräven har de alltid brukt langfibret bomull av høyeste kvalitet. Men bomull er et ressurskrevende materiale. Under vanlige forhold krever det mye vann, plantevernmidler og kunstgjødsel. Dette har en negativ effekt på lokalt biologisk mangfold og det omkringliggende økosystemet. Det har til og med direkte påvirkning på nærliggende lokalsamfunn.

Derfor har de bestemt seg for å gradvis slutte med vanlig bomull, og skifte til økologisk bomull i stedet. Denne fiberen har høy kvalitet, dyrkes med mindre vann (enn vanlig bomull), og uten bruk av giftige plantevernmidler og syntetisk kunstgjødsel.

  • Mykt, godt mot kroppen, komfortabelt.
  • Binder fuktighet.
  • Naturlig.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

UNISEX S S/M M L L/XL XL
Hodeomkrets 54–56 54–58 56–58 58–60 58–62 60–62

Alle mål i centimeter.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44063