Caps M Fjällräven Singi Trekking Cap M 622

Fjällräven Singi Trekking Cap M 622

Caps M

Varenr.: 132004
Fjällräven Singi Trekking Cap er en caps i G-1000 Original-materiale med litt kortere skygge som likevel gir utmerket solbeskyttelse og hindrer at du får vann i øynene når det regner. Størrelsen justeres med knapper bak. Liten, brettet skinnlogo på siden. Produsert uten PFC, laget for bruk gjennom et helt liv.
Størrelseprodukt
S
M
L
599,-
-+
1 på lager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Singi Trekking Cap:
Materiale: G-1000 Original av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull
Vekt: 55 gram (M)

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Turcaps i G-1000 Original-materiale med en noe kortere skygge.
  • Knappejustering på baksiden.
  • Hurtigtørkende.
  • Vannavstøtende.

Om Fjällräven G-1000 Original

G-1000 er Fjällrävens hjørnesteinsmateriale. De bruker stoffet i alt fra ryggsekker til jakker og bukser. G-1000 er et tettvevd stoff laget av 65 % polyester og 35 % bomull. Ved å påføre Greenland Wax kan stoffet tilpasses en rekke klimatiske forhold. Med riktig vedlikehold vil G-1000 vare i generasjoner, sammen med deg på alle slags opplevelser.

  • Slitesterkt.
  • Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax.
  • Pustende.

Etter at G-1000 ble lansert i 1968, har Fjällräven utviklet en rekke forskjellig versjoner. De er alle slitesterke, pustende og motstandsdyktige mot vind. Ved å påføre Greenland Wax blir G-1000 også vannavstøtende, og enda mer vindavstøtende og slitesterkt.

Greenlad Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin. Inspirert av naturen er Greenland Wax en enkel løsning på de utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av Fjällrävens G-1000 stoffer leveres ferdig vokset.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

UNISEX S S/M M L L/XL XL
Hodeomkrets 54–56 54–58 56–58 58–60 58–62 60–62

Alle mål i centimeter.

Om Fjällräven Singi

0

Den tradisjonelle estetikken til Singi er kombinert med slitesterke, holdbare materialer som er godt egnet til fotturer i Skandinavia.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44236