Voksimpregnering Fjällräven Greenland Wax 90 gram Voksimpregnering Fjällräven Greenland Wax 90 gram Voksimpregnering Fjällräven Greenland Wax 90 gram

Fjällräven Greenland Wax 90 gram

Voksimpregnering

Varenr.: 210537
Fjällräven Greenland Wax er en miljøvennlig voksimpregnering for klær laget av G-1000. Gir en vannavstøtende og slitesterk overflate. Laget av parafin og bivoks. Rask og effektiv impregnering av klær med G-1000 stoff på tur og hjemme!
139,-
-+
6 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Fjällräven Greenland Wax:
Vekt: 90 gram

Beskrivelse

Voksen er laget av parafin og bivoks. Fjällräven Greenland Wax brukes i alle Fjällrävens G-1000-produkter (unntatt i G-1000® SC). Voksen vil over tid bli slitt og produktet ville delvis miste noe av sin funksjonalitet. Vi anbefaler derfor at du vokser produktet ditt regelmessig.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

3727