Sovepose-pose til pulk Fjellpulken Sleeper SF 200 Red Sovepose-pose til pulk Fjellpulken Sleeper SF 200 Red Sovepose-pose til pulk Fjellpulken Sleeper SF 200 Red Sovepose-pose til pulk Fjellpulken Sleeper SF 200 Red Sovepose-pose til pulk Fjellpulken Sleeper SF 200 Red

Fjellpulken Sleeper SF 200 Red

Sovepose-pose til pulk

Varenr.: 118480

Fjellpulken Sleeper SF er en stor pose hvor man kan ha et ferdig oppblåst liggeunderlag og utrullet sovepose klar til bruk, for raskest mulig komme i ly for vær og vind. Laget i solid RipStop-materiale med Cordura i bunn. Denne kan legges på toppen av pulk eller slede.

2 069,-
-+
0 på lager. Tilbake om 10 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjellpulken Sleeper SF 200:
Mål: 67 x 200 cm / Pakket Ø 15 x 80 cm
Vekt: 3 kg
Materialer: Cordura CS /Polyester 210D dobbel ripstop PU
Vannsøyle: 1000 mm

Beskrivelse

Fjellpulken Sleeper kan enkelt tas med inn i telt, og de store og små lommene gir mulighet for å pakke dunjakke, votter, briller, lue og andre ting man ønsker å raskt kunne få fatt i. Sleeper 200 SF er designet med muligheten til å løfte opp ryggen på den slik at den danner en ryggstøtte. Dette gjør ditt teltliv langt mer komfortabelt enten du spiser, leser eller gjør andre ting hvor det er bekvemt å sitte oppreist.

Man fester pulkposen med strikker eller reimer oppå pulken eller brettet man går med, og dermed har man utstyret klart til bruk på minimalt med tid. Den er konstruert slik at man har egne rom til liggeunderlag (et oppblåst eller flere uoppblåste) og for sovepose. Det er også et eget rom for pute om man bruker det, samt rom for andre småting.

Sleeper 200 SF fungerer også som en ekstra membran mot teltbunn/bakke slik at man holder seg varmere og tørrere. Om man er ute og går i ruskevær og må hurtig opp med teltet gjør denne løsningen det langt raskere å komme i nødbivuak.

Men Fjellpulken Sleeper 200 er ikke bare et hendig produkt når du er ute vinterstid. Det er like verdifullt sommerstid om du sover ute under åpen himmel eller som en ekstra membran mot bakken!

Vi anbefaler fullstørrelse oppblåsbart liggeunderlag cirka 197 x 65 cm for best ligge- og sittekomfort.

30633