Tikka Masala Gilde Turmat Tikka Masala

Gilde Turmat Tikka Masala

Tikka Masala

Varenr.: 125248
Gilde Turmat Tikka Masala er norskprodusert frysetørket turmat med kylling, løk og kikerter. Posen inneholder 500 gram ferdiglaget måltid. Tilsett kun varmt vann og la svelle i åtte minutter.
89,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Gilde Turmat Tikka Masala:
Ingredienser: Tikka Masala gryte (74 %): vann, kylling lårkjøtt (13 %), løk, kikerter (6,7 %), kokosmelk, paprika, tomatpure, raps-, solsikke- og soyaolje, dekstrose (mais), selleri, maltodekstrin, sukker, salt, aroma, krydder (inkl. chili), ingefær, hvitløk, gjærekstrakt, gulrotekstrakt, antioksidant E392, modifisert maissitvelse E1422, antioksidant E306, emulgator E472. Ris (26 %).
Allergener: Selleri.
Vekt: Pakket 135 gram / Tilberedt 500 gram
Energi: 600 kcal

Beskrivelse

En velfortjent pause og et varmt, skikkelig måltid er alltid noe å se frem til. I samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) har Gilde lansert skikkelig god turmat til norske turgåere. Produktene er vakuumpakket og langtidsholdbart, og tilberedes enkelt ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Rettene er milde og gode og kommer til å falle i smak hos hele familien. Turmaten lages og produseres på Otta i Gudbrandsdalen, altså midt i turområdet Rondane.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett 3,9 dl varmt vann (70–100 °C) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8–10 minutter. Produktet har minimum 2 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37421