Tacogryte Gilde Turmat Tacogryte

Gilde Turmat Tacogryte

Tacogryte

Varenr.: 132015
Gilde Turmat Tacogryte er norskprodusert, frysetørket turmat. Posen inneholder 300 gram ferdiglaget måltid. Tilsett kun varmt vann og la svelle i åtte minutter. Perfekt til lunsj!
69,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Gilde Turmat Tacogryte:
Ingredienser: Ris (27 %), tacokjøtt (15 %): (maskinelt utbeinet kyllingkjøtt (59 %), vann, kjøtt fra kylling og kalkun (17 %), potetstivelse, salt, erteprotein, løk, kyllingskinn, maltodekstrin (mais), dekstrose (mais), rapsolje, glukosesirup, aroma, krydder (inkl. paprika, chili), hvitløk, sitrus- og potetfiber, krydder - og paprikaekstrakt, gjærekstrakt, hydrolyserte proteiner (mais), lammefett, sukker, kaliumklorid (salterstatter), antioksidant E315, E316, E326, E330, E392, stabilisator E450, E451, konserveringsmiddel E250, E261), vann, bønner, tomat, løk, paprika, mais, raps- og solsikkeolje, modifisert maisstivelse E1422, sitronsaft, salt, ostearoma (MELK), rismel, aroma, SELLERI, oksekjøttekstrakt, antioksidant E306.
Allergener: Laktose og selleri. Glutenfri.
Vekt: Pakket 86 gram / Tilberedt 300 gram
Energi: 405 kcal

Beskrivelse

En velfortjent pause og et varmt, skikkelig måltid er alltid noe å se frem til. I samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) har Gilde lansert skikkelig god turmat til norske turgåere. Produktene er vakuumpakket og langtidsholdbart, og tilberedes enkelt ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Rettene er milde og gode og kommer til å falle i smak hos hele familien. Turmaten lages og produseres på Otta i Gudbrandsdalen, altså midt i turområdet Rondane.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (70–100 °C) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8–10 minutter. Produktet har minimum 2 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

44247