Båløks Gränsfors Bruk Kubben Handyxa 24 cm Båløks Gränsfors Bruk Kubben Handyxa 24 cm

Gränsfors Bruk Kubben Handyxa 24 cm

Båløks

Varenr.: 187067
Gränsfors Bruk Kubben Handyxa er en håndsmidd kvalitetsøks med lærslire og 20 års garanti. Skaftet er kun 24 cm langt og vekten kun 600 gram. Tar liten plass i sekken og er super til å kviste og kløyve bålved.
1 299,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

Gränsfors Bruk Kubben Handyxa:
Skaftlengde: 24 cm
Vekt: 600 gram
Eggbeskytter av vegetabilsk garvet skinn.

Beskrivelse

Det første man legger merke til ved Gränsfors Håndøks, er hvor kort skaftet er i forhold til størrelsen på øksehodet. Den er veldig praktisk å ha i ryggsekken når man går turer i skogen, eller å ha liggende i bilen, siden den tar så lite plass. Eggbeskytteren er utformet slik at den også dekker den øverste delen av nakken, slik at den ikke skader ryggsekken. Håndøksen er en utmerket speider- og campingøks. Selv om skaftet er kort, kan denne øksen brukes til å felle mindre trær. Den er også godt egnet til å kviste og klyve småved til bål og peis.

Håndsmidd kvalitet fra svenske Gränsfors bruk! Etter mer enn 100 år har Gränsfors Bruk opparbeidet seg omfattende kunnskap innen smedfaget. Hver eneste øks håndlages og alle kvalitetsmerkes med smedens initialer.

0

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
0

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
0

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7627