Storsekk til herre L Gregory Baltoro Pro 100 M L 1002 Storsekk til herre L Gregory Baltoro Pro 100 M L 1002

Gregory Baltoro Pro 100 M L 1002

Storsekk til herre L

Varenr.: 124288
Gregory Baltoro Pro 100 er en storsekk til herre. Perfekt til fjelltur, skogstur, backpacking eller lengre ekspedisjoner. Baltoro-serien er Gregorys mestvinnende og prisbelønte modeller. De har overlegen bærekomfort ved tung bæring, god kvalitet, smarte funksjoner og løsninger, samt mulighet til å tilpasse ryggen til så og si alle kroppvariasjoner. Baltoro Pro-serien har fått det nyskapende og dynamiske ryggsystemet Free Float A3. Baltoro 100 Pro er den største modellen i Baltoro-serien. En av de store forskjellene fra tidligere modeller er at sekke føles ekstremt behagelig selv ved lettere bæring. Passform, konstruksjon og komfort er tatt til nye høyder og sekken er lett å tilpasse godt.
Rygglengdeprodukt
S
M
L
3 689,-
-+
2 på lager.
10 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Gregory Baltoro Pro 100 Large:
Volum: 100 liter
Vekt: 2760 gram
Rygglengde: 53,3–55,9 cm
Maksimal belastning: 34 kg
Mål: 37 x 96 x 35 cm
Materiale: 210D HD 40 % resirkulert nylon / 420D HD 45 % resirkulert nylon / 630D HD nylon / PFC-fri DWR

Farge
Blå
Beskrivelse

Nytt bæresystem

Free Float A3 er en moderne utgave av det gamle Response A3-systemet. Det fantes ikke teknolgi på den tiden Response A3 ble utviklet til å gjøre det samme som Free Float A3 gjør nå. Dette nye ryggsystemet er dynamisk rotasjon og tilpasning av bevegelse rundt hofte uten bruk av flerledda deler. Dette gjør at man kan konstruerer et nærmest sømløst hoftebelte i 3D, med tett passform, ekstremt god vektfordeling og unik komfort. Dette reduserer også vekten betraktelig.

En ny ryggprofil gjør også at sekken sitter enda tettere på ryggen og bidrar til en enda bedre bærekomfort og vektfordeling. Skulderstroppene justerer seg automatisk etter kroppens anatomi og følger kroppens naturlige bevegelse. Dette sparer energi på tur!

Det dynamiske Free Float-hoftebelte er det mest komfortable hoftebelte Gregory noen sinne har produsert. Hoftebelte er laget av en spesiell cocktail av tre forskjellig skumtyper med forskjellig densitet. LifeSpan EVA sørger for overlegen komfort, vektoverføring og levetid mens et lag med stivt HDPE-skum i midten sørger for god struktur. Et innstøpte ComfortGrip-panel er sømløst satt inn i bunn av hoftebelte for å sørge for at sekken ikke glir ned ved ekstra tung bæring. Dette hindrer klassisk overstramming av hoftebelte.

Ryggen bruker et helt nytt Aircushion panel for å markant øke ventilasjon og svettetransport. Dette panelet er støpt i en honycomb 3D nettingstruktur som består av 90 % åpne luftceller. Dette er definitivt neste generasjon teknologi som reduserer kontaktflate, øker fukttransport og ventilasjon og eliminerer presspunkter. I tillegg er panelet behandlet med  Polygiene Stays Fresh-antilukt for bruk over lang tid.

Dette nye ryggsystemet gir mulighet for å justerer både lengde på ryggen og størrelse på hoftebelte uten å bytte deler. Storsekkene med Free Float A3-systemet kommer fortsatt i tre forskjellig rygglengder i dame og herre, men rygglengdene overlapper hverandre såpass mye at man lett tilpasse ryggen til de fleste kropper. Dette gjør det enklere å tilpasse sekken perfekt selv og sørger også for at man kan dele sekken i familien.

Bærekraft

Et moderne design må også ha som mål å øke bærekraft og reduserer avtrykk. Dette har alltid vært noe Gregory bruker mye tid og forskning på. De nye Baltoro-sekkene bruker kun resirkulert High Tenacity-fiber i materialproduksjon. Serien har en over 50 % reduksjon i bruk av plastikk og bruker en PVC-fri DWR-impregnering. Alle disse tiltakene har redusert karbonutslippet med opp til 31 % i Baltoro-serien.

Pro-modellene er litt annerledes

Disse forskjellene er for ekstra tung bæring og hardere bruk på lange turer:

 • Økt tykkelse på aluminiumsramme.
 • Økt tykkelse og stivhet i hoftebelte og skulderstropper.
 • Integrert støttepanel i hoftebelte.
 • 100 liter har lengre ramme for bedre vektfordeling og støtte.
 • Oppgradert ytterstoff med en Dynema HoneyComb CryptoRip for ekstra slitestyrke. 

Egenskaper

 • Tre innganger til hovedrom: topplokk, U-glidelås i front eller bunn.
 • Justerbar rygg og hoftebelte.
 • Bunnrom kan separeres.
 • To nettinglommer på siden til ekstra utstyr og vannflaske.
 • Stor nettinglomme i front.
 • To lommer i front med glidelås.
 • To lommer på utsiden av topplokk.
 • Lomme på innsiden av topplokk med regntrekk innvendig.
 • Oppheng til 3D Hydro Drikkesystem innvendig.
 • Feste til staver og isøkser.
 • Gode kompresjonsmuligheter.
 • Avtagbart topplokk.
0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36459