Storsekk til herre S Gregory Baltoro 75 M S 0413 Storsekk til herre S Gregory Baltoro 75 M S 0413

Gregory Baltoro 75 M S 0413

Storsekk til herre S

Varenr.: 124295

Gregory Baltoro 75 er en storsekk til herre. Perfekt til fjelltur, skogstur, backpacking eller lengre ekspedisjoner. Baltoro-serien er Gregorys mestvinnende og prisbelønte modeller. De har overlegen bærekomfort ved tung bæring, god kvalitet, smarte funksjoner og løsninger, samt mulighet til å tilpasse ryggen til så og si alle kroppvariasjoner. Baltoro-serien har fått det nyskapende og dynamiske ryggsystemet Free Float A3. Baltoro 75 er stor nok til lengre turer for gramjegerne og sterk nok til å bære tungt. Et godt valg til folk flest som trenger en storsekk for sommerbruk.

Rygglengdeprodukt
S
M
3 149,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Gregory Baltoro 75 Small:
Volum: 75 liter
Vekt: 2190 gram
Rygglengde: 40,6–48,3 cm
Maksimal belastning: 24,9 kg
Mål: 35 x 81 x 34 cm
Materiale: 210D HD 40 % resirkulert nylon / 420D HD 45 % resirkulert nylon / 630D HD nylon / PFC-fri DWR

Farge
Sort
Beskrivelse

Nytt bæresystem

Free Float A3 er en moderne utgave av det gamle Response A3-systemet. Det fantes ikke teknolgi på den tiden Response A3 ble utviklet til å gjøre det samme som Free Float A3 gjør nå. Dette nye ryggsystemet er dynamisk rotasjon og tilpasning av bevegelse rundt hofte uten bruk av flerledda deler. Dette gjør at man kan konstruerer et nærmest sømløst hoftebelte i 3D, med tett passform, ekstremt god vektfordeling og unik komfort. Dette reduserer også vekten betraktelig.

En ny ryggprofil gjør også at sekken sitter enda tettere på ryggen og bidrar til en enda bedre bærekomfort og vektfordeling. Skulderstroppene justerer seg automatisk etter kroppens anatomi og følger kroppens naturlige bevegelse. Dette sparer energi på tur!

Det dynamiske Free Float-hoftebelte er det mest komfortable hoftebelte Gregory noen sinne har produsert. Hoftebelte er laget av en spesiell cocktail av tre forskjellig skumtyper med forskjellig densitet. LifeSpan EVA sørger for overlegen komfort, vektoverføring og levetid mens et lag med stivt HDPE-skum i midten sørger for god struktur. Et innstøpte ComfortGrip-panel er sømløst satt inn i bunn av hoftebelte for å sørge for at sekken ikke glir ned ved ekstra tung bæring. Dette hindrer klassisk overstramming av hoftebelte.

Ryggen bruker et helt nytt Aircushion panel for å markant øke ventilasjon og svettetransport. Dette panelet er støpt i en honycomb 3D nettingstruktur som består av 90 % åpne luftceller. Dette er definitivt neste generasjon teknologi som reduserer kontaktflate, øker fukttransport og ventilasjon og eliminerer presspunkter. I tillegg er panelet behandlet med  Polygiene Stays Fresh-antilukt for bruk over lang tid.

Dette nye ryggsystemet gir mulighet for å justerer både lengde på ryggen og størrelse på hoftebelte uten å bytte deler. Storsekkene med Free Float A3-systemet kommer fortsatt i tre forskjellig rygglengder i dame og herre, men rygglengdene overlapper hverandre såpass mye at man lett tilpasse ryggen til de fleste kropper. Dette gjør det enklere å tilpasse sekken perfekt selv og sørger også for at man kan dele sekken i familien.

Bærekraft

Et moderne design må også ha som mål å øke bærekraft og reduserer avtrykk. Dette har alltid vært noe Gregory bruker mye tid og forskning på. De nye Baltoro-sekkene bruker kun resirkulert High Tenacity-fiber i materialproduksjon. Serien har en over 50 % reduksjon i bruk av plastikk og bruker en PVC-fri DWR-impregnering. Alle disse tiltakene har redusert karbonutslippet med opp til 31 % i Baltoro-serien.

Egenskaper

 • Tre innganger til hovedrom: topplokk, U-glidelås i front eller bunn.
 • Justerbar rygg og hoftebelte.
 • Bunnrom kan separeres.
 • To nettinglommer på siden til ekstra utstyr og vannflaske.
 • Stor nettinglomme i front.
 • To lommer i front med glidelås.
 • To lommer på utsiden av topplokk.
 • Lomme på innsiden av topplokk med regntrekk innvendig.
 • Oppheng til 3D Hydro Drikkesystem innvendig.
 • Feste til staver og isøkser.
 • Gode kompresjonsmuligheter.
 • Avtagbart topplokk.
36466