Vanndunk GSI Outdoors Water Cube 15 liter Vanndunk GSI Outdoors Water Cube 15 liter

GSI Outdoors Water Cube 15 liter

Vanndunk

Varenr.: 116013
GSI Outdoors Water Cube 15 liter er en solid, slitesterk og sammenleggbar vanndunk på 15 liter med stoppekran og bærehåndtak. Ypperlig til basecamp, hytta, teltturen eller båtlivet. Utvider seg når den er fylt med vann, men kan foldes sammen og tar liten plass når den ikke er i bruk. Lett å fylle i og helle ut av.
179,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

GSI Outdoors Water Cube 15 liter:
Volum: 15 liter
Vekt: 213 gram
Mål: 229 x 229 x 64 mm
Materiale: Polyethylen

Beskrivelse

 

GSI Outdoors er en familieeid bedrift som holder til i staten Washington i USA. De utvikler og designer tur- og campingutstyr. Produktene er ofte nyskapende, brukervennlige og laget i miljøvennlige materialer.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

27231