Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5 Dunjakke til dame M Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5

Haglöfs Micro Nordic Down Hood W M 3N5

Dunjakke til dame M

Varenr.: 131474
Haglöfs Micro Nordic Down Hood W er en mikrodunjakke isolert med impregnert dun i høy kvalitet som holder deg tørr selv i litt våte værforhold. Dette betyr at du kan føle deg trygg på å holde deg varm og tørr selv på turer over flere dager. Under armene finner du syntetisk isolasjon av resirkulert polyester, som gir deg mindre volum og litt bedre pusteegenskaper. Jakken har to lommer og en brystlomme samt en elastisk hette og nederkant for å holde elementene ute.
Størrelseprodukt
M
L
2 100,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Haglöfs Micro Nordic Down Hood Woman:
Vekt: 350 gram (M)
Materiale: Yttermateriale i 100 % polyamid  20 D dunfast og enkeltvevd materiale 44 g/m² (Bluesign-godkjent) / Isolert med Haglöfs H Down Gold førsteklasses 85 % dun og 15 % fjær med 700 cuin-fyllevne som er behandlet med fluorkarbonfri DWR-impregnering (sporbar og Bluesign-godkjent) / Mimic Gold av 100 % resirkulert polyester er en lett og luftig isolering i syntetisk fiberdun med en dunliknende følelse (Bluesign-godkjent) dunvekt 56 g i størrelse M

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Isolert med førsteklasses dun med 700 Cuin fyllevne, behandlet med fluorokarbonfri DWR-impregnering for utmerket vanntetthet.
  • H Down Gold er naturlig dunfyll med suverene iboende varmeegenskaper. Men i motsetning til vanlig dun tåler den også fuktighet i minst 5000 minutter med konstant eksponering.
  • Elastisk hette, elastisk ved håndleddene og i nederkant.
  • To lommer.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Sertifisert av Responsible Down Standard (RDS) 🪶

En global standard og sertifisering som fokuserer på den etiske behandlingen av ender og gjess i produksjonen av dun- og fjærprodukter. RDS har som mål å sikre at dunen som brukes i produkter som sengetøy og klær kommer fra dyr som behandles humant og ikke utsettes for unødig skade eller mishandling. Dette er en dyrevelferdsstandard, ikke en miljøstandard.

0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43706