Papirfilter til Hario v60 M Hario v60 Coffee Paper Filter 100 pk. #2 Papirfilter til Hario v60 M Hario v60 Coffee Paper Filter 100 pk. #2 Papirfilter til Hario v60 M Hario v60 Coffee Paper Filter 100 pk. #2

Hario v60 Coffee Paper Filter 100 pk. #2

Papirfilter til Hario v60 M

Varenr.: 131124
Hario v60 Coffee Paper Filter er en pakke med 100 oksygenblekede papirfilter til Hario v60 kaffetrakter.
Størrelseprodukt
80,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Hario v60 Coffee Paper Filter:
Antall: 100 stk.
Materiale: Oksygenbleket papir / FSC-sertifisert

Farge
Hvit
Beskrivelse

Papiret er FSC-sertifisert, dette inkluderer en årlig kontroll for bærekraftig skogbruk hvor det ikke skal forkomme avskoging, og produksjonen skal ta hensyn til lokalbefolkningen. Filterne er lokalt produsert i Japan laget av papirfiber og er biologisk nedbrytbare.

Filterne er fortrukket blant de fleste kaffeentusiaster fordi det er oksygenbleket. Metoden er mer miljøvennlig enn klorbleking som har en større miljøbelastning på grunn av utslippene fra produksjonen. Vi anbefaler uansett å skylle filteret godt før brygging for å fjerne en evetuell papirsmak.

Kontinuiteten i Harios papirfiltre er også meget solid. Det er minimal variasjon på de individuelle filterne du finner i de ulike posene produsert på ulik tid. Det vil si lite behov for justering på kverna for å oppnå samme resultatet på bryggingen.

Sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC)

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fremmer bærekraftig skogforvaltning. Når produkter er FSC-sertifiserte, betyr det at de er laget av materialer fra skoger som er forvaltet på en miljøvennlig og sosialt ansvarlig måte.

43347