Bunn til Varanger 8–10 Helsport Varanger 8–10 Floor Bunn til Varanger 8–10 Helsport Varanger 8–10 Floor Bunn til Varanger 8–10 Helsport Varanger 8–10 Floor

Helsport Varanger 8–10 Floor

Bunn til Varanger 8–10

Varenr.: 127672
Helsport Varanger 8–10 Floor er en bunnduk som beskytter mot fuktighet fra bakken. Dette gir økt komfort, bedre inneklima og mindre kondens. Gulvet passer til Helsport Varanger 8–10 og Helsport Varanger 8–10 Camp.
2 499,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

Helsport Varanger 8–10  Floor:
Soveplasser: 8–10 personer
Vekt: Totalt 1400 gram
Kvalitet: Helsport Rainguard FR 5000 mm

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Selges uten yttertelt.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39863