Innervotter til Heli Ski XS Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt 6 020 Innervotter til Heli Ski XS Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt 6 020 Innervotter til Heli Ski XS Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt 6 020 Innervotter til Heli Ski XS Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt 6 020

Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt 6 020

Innervotter til Heli Ski XS

Varenr.: 134884

Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt er et par innervotter som blant annet passer som hånd i vott til Hestra Army Leather Heli Ski. En ullvott varmer ekstra godt og er lurt hvis du allerede har slitt ut et fôr eller ønsker et ekstra fôr tilgjengelig for å bytte til.

Størrelseprodukt
6
7
8
9
549,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
13 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Hestra Heli Ski Wool Liner Mitt:
Materiale: Ullpile i 75 % merinoull og 25 % polyester / Innside i 100 % merinoull
Produsert i Rakamaz i Ungarn

Farge
Hvit
Beskrivelse
  • Laget i myk og deilig ullblanding.
  • Festes til yttervoten med borrelås.
  • Kan vaskes i maskin.

Passer til:

  • Hestra Army Leather Heli Ski Mitt 30571
  • Hestra Gauntlet Sr. Mitt 32551
  • Hestra Pull Over Mitt 35111
  • Hestra Army Leather Patrol Gauntlet Mitt 30671
  • Hestra Narvik Ecocuir Mitt 30941

Om merinoull 🐏

Merinoull har fantastiske egenskaper; den er superlett, myk, blir ikke klamt, holder på varmen i kulden og er avkjølende i varmen, og har lukthemmende egenskaper. Ullen er naturlig fornybar, resirkulerbar og nedbrytbar.

Merinosauen er en av de eldste saueslagene i verden, og definitivt den tøffeste. I sin tid tilhørte den den Spanske adelen, før den på 1700-tallet ble gitt i gave til kongen av England. Herfra ble den tatt med til Sør-Afrika, Australia og etterhvert New Zealand. Der vanlig sau gresser og koser seg i lavlandet lever de fleste merinosauene høyt oppe i de sørlige alpene i New Zealand, gjennom stekende somrer og iskalde vintre.

På grunn av den utrolige og helt naturlige konstruksjonen av ullen kan de overleve disse ekstreme forholdene. Merinosauens sommerull holder seg avkjølt i temperaturer opp mot +35 C. Om vinteren kan merinosauen gro et ekstra lag med ull over det nederste laget for å beskytte mot temperaturer ned mot –20 C.

Siden huden vår er kroppens største organ vil store deler av huden komme i direkte kontakt med klærne. Derfor er det viktig at alle klær og materialer er myke nok til å sikre god komfort.

Ullfibre blir målt på mykhet og finhet i mikron-skalaen. Jo lavere mikron, jo mykere stoff. Merino er et av de mykeste fiberne på denne skalaen, som betyr at det ikke er annet enn mykt og komfortabelt mot huden.

«Wicking» er et stoffs evne til å absorbere fukt bort fra kroppen og transportere det ut i lufta. For klær som brukes rett på huden er dette en viktig faktor og kan hjelpe på å øke komfort og funksjon. Merinofiberet har naturlig wicking-evne, og absorberer vann fra huden og hjelper kroppen med å holde seg varm og beholde en komfortabel kroppstemperatur. Merino kan absorbere opp til 35 % av sin egen vekt i vann i svært fuktig klima før det begynner å føles vått. Dette er mye høyere enn de fleste syntetiske fibre på markedet.

En gang i året blir merinosauen klippet. Dette skjer vanligvis mellom august og november, for å sikre at de fortsatt har de varme ullkåpene sine i de kalde vintermånedene. Personen som er ansvarlig for klippingen lar det være en god del ull igjen på sauen for å holde de varme. Klippingen er ikke bare for å høste ull, det er også viktig for å holde dyrene komfortable. Merinosauen kan samle opp en enrom mengde ull, som kan føre til svekket synsfelt og at de kan ha det veldig ukomfortable under varme somrer. 

Vi selger kun ull fra gårder som ikke driver med mulesing. Fremfor dette brutale kirurgiske inngrepet, velger bøndene simpelthen å vaske sauens bakside isteden. Dette enkle grepet sparer dyrene for unødvendig smerte og ubehag.

Les mer om merinoullVis mindre...

Voksen (unisex)

Størrelse: 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Håndomkrets: 127 mm 152 mm 178 mm 203 mm 229 mm 254 mm 279 mm 309 mm 330 mm
0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.

Se mer fra kategorien: