Hettejakke til dame XL Houdini Power Houdi W XL 919 Hettejakke til dame XL Houdini Power Houdi W XL 919

Houdini Power Houdi W XL 919

Hettejakke til dame XL

Varenr.: 755722
Houdini Womens Power Houdi er en lett, luftig og utrolig varm isolasjonsjakke som du kan bruke hele året. Overflaten har lav friksjon, så den er lett å bruke under skalljakken på vinteren. Det pustende stoffet gir perfekt temperatur alene på en kjølig sommerkveld. Jakkens har en smal passform, en lun, høy krage og forlengede ermer med hull til tomlene. Dette er det perfekte valget hvis du ser etter en lett, varm og pustende fleecejakke til alle eventyr, året rundt. Dette er en ny generasjon fleece som slipper mindre mikrofibre.
FargeproduktHoudini 919 BlueIllusion Tide
Hettejakke til dame XL Houdini Power Houdi W XL 919
Størrelseprodukt
S
M
L
1 980,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
6 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Beskrivelse

En ny generasjon fleece er her.

Power air Houdi er lett, varm og puster svært godt. Den har en helt ny stoffkonstruksjon som fanger luft i små lommer som vil holde deg varm uten at du føler deg tynget med klær. Power Air Houdi er resultatet av et innovasjonsprosjekt mellom Houdini og Polartec. Målet var å løse problemet med miLett, varm og stretchy isolasjonsjakke, laget i Polartec Power Air, en ny generasjon fleece som slipper mindre mikrofibre.

Vitenskapen kjenner fortsatt ikke til alle konsekvensene av mikroplastforurensing, men det er et økende problem. Syntetiske fibre er en av mange kilder til mikroplast i vannet, og derfor har vi bestemt oss for å gjøre det vi kan for å stoppe det. Power Air fra Polartec er et stoff med en fullstendig ny konstruksjon. I stedet for at mikrofibrene er eksponert er de fanget i små lommer der de fanger luft og genererer varme. Dette gir et stoff som har de samme egenskapene som vanlig fleece, men som mister opp til fem ganger færre fibre sammenlignet med de beste kvalitetsstoffene på markedet. Det er også hovedsakelig laget av resirkulert polyester, så i tillegg til å minimere plastikkavfall er den faktisk laget av allerede konsumert plastikk.

Svenske Houdini ble startet av klatrer, skiinstruktør og guide, Lotta Giornofelice på slutten av 1980-tallet. Hun savnet klær til start-og-stopp aktiviteter som klatring og skikjøring – som holdt de store muskelgruppene varme uten å bli svette. Ordet spredte seg om Lottas fantastiske, hjemmelagede fleeceundertøy og hun høstet stor anerkjennelse i miljøet. Den første kolleksjonen ble sydd lokalt i Vällingby utenfor Stockholm og ble lansert i 1993. I dag har de nådd målet om at absolutt alle materialer de bruker skal være enten resirkulerte, resirkulerbare, fornybare, nedbrytbare eller Bluesign-sertifisere. I løpet av 2022 er målet at absolutt hele produksjonen blir sirkulær.

0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7090