Termokopp Hydro Flask 12oz Wide Flex 415 Termokopp Hydro Flask 12oz Wide Flex 415

Hydro Flask 12oz Wide Flex 415

Termokopp

Varenr.: 112410
Hydro Flask 12 oz Coffee Flex Sip er en holdbar og smart kaffekopp for alle typer aktiviteter året rundt. Like funksjonell til morgenkaffen, som til te eller med kakao ved bålet. Termokoppen er vakuumisolert med doble vegger av rustfritt stål som kan holde kald væske avkjølt i opptil 24 timer og varm væske varm i 6 timer.
279,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Hydro Flask 12 oz Coffee Flex Sip:
Volum: 3,54 dl
Vekt: 290 gram
Materiale: 18/8 Pro Grade rustfritt stål

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Produsert uten bruk av bly.

Selv om det kreves energi for å produsere disse flaskene, vil holdbarheten og levetiden sørge for at produktet blir mer miljøvennlig enn en tilsvarende plastflaske. En annen fordel med bruken av 18/8-kvalitets stål er flaskenes beskyttelse mot smaksoverføring fra ett innhold til et annet. Drikkeflaskens ytterside har en ru overflate som sikrer godt grep og hindrer flasken i å skli ut av hendene. Hydro Flask garanterer med TempShield-teknologien at man aldri vil oppleve kondensering eller varmegang i flaskens yttermateriale.

«Dette er en helt super kopp hvis det du ønsker bruke den til er turer i varmegrader, på vei til jobb i buss, eller bil med stor koppholder.» Les hele testen fra januar 2022 på Tek.no

22251