9257
15%

Hydro Flask 18 oz Sunflower

Termoflaske

Varenr.:729266
Hydro Flask 18 oz Standard Mouth er en holdbar og smart drikkeflaske for alle typer aktiviteter året rundt. Like funksjonell til morgenkaffen, som vannflaske eller med kakao ved bålet. Flasken er vakuumisolert med doble vegger av rustfritt stål som kan holde kald væske avkjølt i opptil 24 timer og varm væske varm i 6 timer.
FargeproduktHydro Flask Sunflower
Termoflaske Hydro Flask 18 oz Black
Termoflaske Hydro Flask 18 oz Pacific
Termoflaske Hydro Flask 18 oz Sunflower
380,-
323,-Tilbud
-+
5 på lager.
Beskrivelse

Selv om det kreves energi for å produsere disse flaskene, vil holdbarheten og levetiden sørge for at produktet blir mer miljøvennlig enn en tilsvarende plastflaske. En annen fordel med bruken av 18/8-kvalitets stål er flaskenes beskyttelse mot smaksoverføring fra ett innhold til et annet. Drikkeflaskens ytterside har en ru overflate som sikrer godt grep og hindrer flasken i å skli ut av hendene. Hydro Flask garanterer med TempShield-teknologien at man aldri vil oppleve kondensering eller varmegang i flaskens yttermateriale.


Hydro Flask 18 oz Standard Mouth:

  • Volum: 5,32 dl
  • Vekt: 320 gram
  • Materiale: 18/8 Pro Grade rustfritt stål
0

Valg av kokeapparat og annet smart turutstyr

Selv om bål er utmerket til matlaging, er det ikke alltid mulig eller særlig praktisk å fyre opp. Et kokeapparat er derfor et helt nødvendig turutstyr.
Flaskebørste Hydro Flask Bottle Brush
15%
9257