9276
15%

Hydro Flask 21 oz hydro flask Cobalt

Termoflaske

Varenr.:729343
Hydro Flask 21 oz Standard Mouth er en holdbar og smart drikkeflaske for alle typer aktiviteter året rundt. Like funksjonell til morgenkaffen, som vannflaske eller med kakao ved bålet. Flasken er vakuumisolert med doble vegger av rustfritt stål som kan holde kald væske avkjølt i opptil 24 timer og varm væske varm i 6 timer.
FargeproduktHydro Flask Cobalt
Termoflaske Hydro Flask 21 oz hydro flask Cobalt
Termoflaske Hydro Flask 21 oz hydro flask Olive
Termoflaske Hydro Flask 21 oz Pacific
Termoflaske Hydro Flask 21 oz Stone
Termoflaske Hydro Flask 21 oz White
410,-
349,-Tilbud
-+
5 på lager.
Beskrivelse

Selv om det kreves energi for å produsere disse flaskene, vil holdbarheten og levetiden sørge for at produktet blir mer miljøvennlig enn en tilsvarende plastflaske. En annen fordel med bruken av 18/8-kvalitets stål er flaskenes beskyttelse mot smaksoverføring fra ett innhold til et annet. Drikkeflaskens ytterside har en ru overflate som sikrer godt grep og hindrer flasken i å skli ut av hendene. Hydro Flask garanterer med TempShield-teknologien at man aldri vil oppleve kondensering eller varmegang i flaskens yttermateriale.


Hydro Flask 21 oz Standard Mouth:

  • Volum: 6,21 dl
  • Vekt: 340 gram
  • Materiale: 18/8 Pro Grade rustfritt stål
0

Valg av kokeapparat og annet smart turutstyr

Selv om bål er utmerket til matlaging, er det ikke alltid mulig eller særlig praktisk å fyre opp. Et kokeapparat er derfor et helt nødvendig turutstyr.
Flaskebørste Hydro Flask Bottle Brush
15%
9276