Hansker L Icebreaker RealFleece Sierra Gloves L 00

Icebreaker RealFleece Sierra Gloves L 00

Hansker L

Varenr.: 124831
Icebreaker RealFleec Sierra Gloves er et par tynne og myke hansker i 88 % børstet merinoull som kan brukes som fôr i andre hansker eller votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt. Forsterket håndflate i imitert semsket skinn for forbedret grep. Skjermfingertupp på tommel og pekefinger slik at du kan bruke telefonen uten å ta av hanskene.
Størrelseprodukt
S
M
L
386,-
-+
2 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Icebreaker Unisex RealFleece Merino 200 Sierra Gloves:
Materiale: 88 % merinoull, 9 % nylon og 3 % elastan (200 g/m²) / Mansjett i 97 % merinoull og 3 % elastan / Håndflate i 60 % nylon og 40 % polyuretan / Fingertupp i 92 % polyester og 8 % elastan
Vekt: 50 gram (L)

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Naturlig anti-bakterielt og antistatisk.
  • Merinoull transporterer vekk fuktighet og vond lukt.
  • Maskinvask og tørk i skyggen.

Om Superwash

Superwash er en kjemisk etterbehandling som tilfører et tynt plastlag for å hindre at merinoull krymper i vask. Behandlet merinoull har i all hovedsak samme egenskaper som merinoull, både når det gjelder lukt og varme.

Behandling med Superwash er ikke nødvendigvis negativt for miljøet fordi det bidrar til at klærne ikke krymper, og dermed kan vaskes og brukes mer. Samtidig er det en behandling som gjøres fordi vaskevaner for ull er påvirket av bomullsvasken, med hyppig og kraftig vask som ull ikke tåler eller trenger. Dersom ullens egenskaper med hensyn til lukt og skitt ble utnyttet optimalt, ville ikke slik behandling være like aktuell.

I de senere årene har det kommet kritikk mot Superwash-behandlingen; blant annet er den blitt anklaget for å dekke ullen med et plastlag. Det er riktig at det er en type syntetisk harpiks som benyttes, men laget er uhyre tynt. Likevel utgjør behandlingen en miljøbelastning, også fordi klor er del av prosessen. Les mer om superwash på Store norske leksikon

Les mer om SuperwashVis mindre...

Icebreaker ble startet av 1994 av Jeremy Moon for å produsere noe naturlig, vakkert, praktisk og lett av merinoull. Merinosauen holder til på New Zeland og er en av verdens tøffeste dyr. Den beiter på store områder med enorm frihet og blir behandlet på aller beste måte. Icebreaker var i sin tid den største pådriveren for å få slutt på mulesing, og nektet å inngå avaler med sauebønder som brukte denne metoden. I sine kontrakter med bøndene setter Icebreaker fortsatt strenge krav til behandling av dyr og mark. Og de har til og med en klausul i kontrakten som sier at gjeterhunden skal ha minimum én hviledag i uka. De bruker miljøvennlige fargestoffer og kun miljøvennlig emballasje.

0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37003