Hansker L Icebreaker RealFleece Sierra Gloves L 00

Icebreaker RealFleece Sierra Gloves L 00

Hansker L

Varenr.: 124831

Icebreaker RealFleec Sierra Gloves er et par tynne og myke hansker i 88 % børstet merinoull som kan brukes som fôr i andre hansker eller votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt. Forsterket håndflate i imitert semsket skinn for forbedret grep. Skjermfingertupp på tommel og pekefinger slik at du kan bruke telefonen uten å ta av hanskene.

Størrelseprodukt
S
M
L
386,-
-+
2 på lager.
16 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Icebreaker Unisex RealFleece Merino 200 Sierra Gloves:
Materiale: 88 % merinoull, 9 % nylon og 3 % elastan (200 g/m²) / Mansjett i 97 % merinoull og 3 % elastan / Håndflate i 60 % nylon og 40 % polyuretan / Fingertupp i 92 % polyester og 8 % elastan
Vekt: 50 gram (L)

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Naturlig anti-bakterielt og antistatisk.
  • Merinoull transporterer vekk fuktighet og vond lukt.
  • Maskinvask og tørk i skyggen.

Icebreaker ble startet av 1994 av Jeremy Moon for å produsere noe naturlig, vakkert, praktisk og lett av merinoull. Merinosauen holder til på New Zeland og er en av verdens tøffeste dyr. Den beiter på store områder med enorm frihet og blir behandlet på aller beste måte. Icebreaker var i sin tid den største pådriveren for å få slutt på mulesing, og nektet å inngå avaler med sauebønder som brukte denne metoden. I sine kontrakter med bøndene setter Icebreaker fortsatt strenge krav til behandling av dyr og mark. Og de har til og med en klausul i kontrakten som sier at gjeterhunden skal ha minimum én hviledag i uka. De bruker miljøvennlige fargestoffer og kun miljøvennlig emballasje.

0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37003