Sports-BH XL Icebreaker Sprite Racerback Bra W XL 001 Sports-BH XL Icebreaker Sprite Racerback Bra W XL 001 Sports-BH XL Icebreaker Sprite Racerback Bra W XL 001

Icebreaker Sprite Racerback Bra W XL 001

Sports-BH XL

Varenr.: 757247
Icebreaker Womans Sprite Racerback Bra er en behagelig sports-bh av merinoull. God passform, stretch og åpen rygg gir svært god bevegelsesfrihet. Merinoull regulerer varmen bra, puster godt og blir ikke like klam som bomull, og egner seg derfor veldig godt til dette plagget. I tillegg er det lagt inn et tynt nettingfôr for å gi enda bedre fukttransport. Sømmene på siden er fjernet for å ikke irritere underarmene når du er i bevegelse. Bred, komfortabel strikk nederst.
Størrelseprodukt
S
M
L
399,-
-+
2 på lager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Icebreaker Womans Sprite Racerback Bra:
Materiale: 87 % merinoull, 12 % nylon og 5 % lycra
Vekt: 75 gram
Passform: Kroppsnær

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Sports-bh i ull fungerer perfekt året rundt, inne som ute.
  • Regulerer varmen godt og blir ikke like klam som bomull. Tynt stoff som tørker fort.
  • Lukter mindre og holder bedre på varmen når den er våt en syntetstoffer.
  • Mulighet for å bruke innleggsputer.
  • Corespun teknologi for bedre slitestyrke.
  • Flatlock sømmer og ingen søm under armen for bedre komfort og lite gnaging.

Icebreaker ble startet av 1994 av Jeremy Moon for å produsere noe naturlig, vakkert, praktisk og lett av merinoull. Merinosauen holder til på New Zeland og er en av verdens tøffeste dyr. Den beiter på store områder med enorm frihet og blir behandlet på aller beste måte. Icebreaker var i sin tid den største pådriveren for å få slutt på mulesing, og nektet å inngå avaler med sauebønder som brukte denne metoden. I sine kontrakter med bøndene setter Icebreaker fortsatt strenge krav til behandling av dyr og mark. Og de har til og med en klausul i kontrakten som sier at gjeterhunden skal ha minimum én hviledag i uka. De bruker miljøvennlige fargestoffer og kun miljøvennlig emballasje.

0

Slik velger du sports-BH

Det er mange modeller å velge mellom. Hvilken type passer deg og dine bryster best?
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7209