Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack

Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack

Løpesko med pigger til dame 36,5

Varenr.: 125830
Icebug Rover Bugrip GTX er et par løpesko som er laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vintervær. Den er vanntett, komfortabel og har topp grep. Allsidig sko for et bredt utvalg av aktiviteter, fra raske fotturer til lett stiløping. Slitesterk men allikevel glatt bluesign-polyester i overdel, mens Gore-Tex-membran holder vannet ute og foten tørr. BOA Fit-system sikrer perfekt passform med jevn stramming og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive, fulldempede mellomsålen, i kombinasjon med ESS-systemet, resulterer i en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælen er en kombinasjon som gir høy komfort. BUGrip-yttersåle lar deg holde farten oppe og løpe avslappet uansett hvilke forhold vinteren kaster mot deg!
Skostørrelseprodukt
2 249,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
7 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Icebug Rover Bugrip GTX W:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert polyester mesh. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Extended Comfort med bluesign og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle av BUGrip gummi og 16 pigger med karbidtupp.
Vekt: 300 gram

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Gore-Tex-membran.
  • BOA-stramming.
  • BUGrip-yttersåle med 19 dynamiske stålpigger.

Uansett om det handler om langdistanseløping midt på vinteren eller en rolig joggetur i dårlig høstvær, kan man forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Slitesterk men allikevel glatt bluesign-polyester overdel, og en Gore-Tex-membran som holder vannet ute og føttene tørre. BOA Fit-system sikrer at overdelen passer med jevn lukking og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen gir, i kombinasjon med ESS-systemet, en stabil sko som beskytter mot overpronering. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælkappen er en kombinasjon som skaper høy komfort. BUGrip-yttersåle gir pålitelig grep selv under de glatteste vinterforhold.

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38005